Імміграція до Манітоби
-
Привіт усім. Шукаємо репетитора англійської мови. Можливо хтось може порадити.
-
В липні була розсилка IRSS з поясненнями, що можна по CUAET.
-
Пане Wes, я Вас поважаю та пана Dmytro вельми за вашу працю на користь української громади. Проте не погоджуюся за нісенітницю. Більшість людей загрузли на заводах, фермах ітд. на невисоку зарплату, а змінити не можуть бо в очікуванні на докум. по SWM, а канадці тим користатися. Тож одиниці, які знали мову, підтвердили диплом або їм допомогли просунутися вийшли на певний рівень. Я вже зрозумів систему, цю їхню прозорість. Беруть зазвичай по знайомствах ітд. Я вже тут 1,5 роки і дещо побачив та зрозумів...Люди з освітами докторів, а деякі з трьома трудяться в хлівах ітд. Канаді потрібні ті, хто підійме їх економіку через фабрики, заводи, ферми ітд. Мудрих людей їм не дуже той треба на жаль....
-
Не для всіх Eligibility You may be eligible to study without a study permit while you work. To be eligible, you must be authorized to work in Canada with either of the following: a valid work permit that was issued on or before June 7, 2023, or a letter authorizing you to work while we process your work permit extension application The letter must have been issued on or before June 7, 2023. If you applied for a work permit after June 7, 2023, you’re not eligible for these measures. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/workers-study-without-study-permit.html
-
Може вам просто подобається нити, як погано все у вас і у всіх навколо?) тут у чаті не один кейс вже, де люди в очікуванні номінації по SWM змінили роботу. А дехто має трохи терпіння і авантюризму, то просто змінюють роботу на кращу, хоча до того півроку-рік працювали на мінімалку. А тепер отримують в 2 рази більше Кожен сам творець свого життя і уряд Канади чи Манітоби вам нічого не зобовʼязаний Хочете кращого життя - працюйте, вчіть мову. Країна дуже різноманітна. Є ті, хто на кваліфікованій роботі навіть до середньої зарплати не дотягує, бо ринок просів Є ті, хто на TEER 4 під 100к/рік роблять Треба не жалітись, які вони погані всі навколо і не зробили програми імміграції так, як вам хотілося б. А шукати своє місце під сонцем) може тоді і жити буде легше, і не буде уряд таким поганим здаватись І часом для роботи на заводі треба набагато більше мудрості, чим на кваліфікованій роботі з трьома освітами)
-
Я не нию та не жалію себе, а констатую певні факти. Часто в цю групу не пишу. Сам також роботу змінив. Так є безліч ситуацій та кейсів. Це дуже добре, що хтось отримав LAA подався по SWM і поталанило знайти роботу краще то офіцер погодив. В багатьох випадках інший сценарій. Я про інше говорю, що ніхто не зацікавлений у видачі документів швидше для наших співітчизників, ось і все. А суть проста, ми їм піднімаємо економіку працюючи та сплачуючи податки. А коли ми станемо вільніше, то не будемо такими ручними для них. Це мій суб'єктивний погляд на глобальну дилему.
-
Не знаю. Я в Дофіні, реєструвалася через Regional Connection. У Вінніпезі інша організація реєструє, на скільки мені відомо.
-
А можете надіслати посилання на ці курси ?
-
Всім привіт! Підкажіть, будь ласка, українській паспорт (не закордонний) перекладали всі сторінки з відмітками, чи тільки перші дві?
-
Так, є. Залежно від рівня, може бути черга.
-
Доброго дня) Підкажіть будь ласка чи є зараз безкоштовні курси онлайн з англійської мови для українців?