Імміграція до Манітоби
-
Потрібен обов’язково
-
А чим саме наші люди такі особливі, щоб видавати документи швидше? Для українців спростили і пришвидшили достатньо речей Індуси так само працюють тут на мінімалку в магазинах та на заводах. При цьому працюють із закритими пермітами і отут люди реально застрягли. І повірте, піднімають економіку країни більше, ніж всі українці разом взяті) бо їх банально в рази більше Максимально логічно, що Канаді потрібні емігранти з економічних міркувань. Більше того SWM є програмою ЕКОНОМІЧНОЇ імміграції) Тому не зрозуміло, чому вас так дивують і засмучують абсолютно прозорі істини, які були відомі з самого початку Після отримання піару українці не перестануть працювати і «піднімати» економіку. Максимум робитимуть це в іншій провінції. Але для країни це нічого не змінить, ми що так, що інакше, сплачуємо і будемо і далі сплачувати податки Ніхто тут не є «ручним», на ваше робоче місце дуже швидко знайдуть іншого працівника і навіть на меншу оплату) це вам потрібна та Канада, а не ви їй. Бо потік іммігрантів величезний
-
Немає жодного випадку, щоб відмовили у зміні роботодавця. Українці мають open work permit і спокійно можуть змінювати роботу. Так, дехто цим відтягує подачу на імміграцію, але ж ніхто не обіцяв, що всі українці отримають ПР. Кожен сам вирішує як жити. Приведу приклад знайомої. Вона сама без чоловіка із 2 дітьми, 12 і 15 років.
-
Так, є певний непотизм через так званий networking, але це доступно кожному. Ходіть на місцеві івенти, волонтерте, заводьте друзів, які вам згодом зможуть підкинути хороші вакансії. Пишіть на LinkedIn пости про свій професійний ріст, до вас самі рекрутери будуть стукати кожного тижня із пропозиціями.
-
Шановна Daria, Канада визнала себе відповідальною за ситуацією що склалася в Україні. Невже в Індії війна, та безліч людей гине через те. Тому тут рівняти програми міграції які є загалом в ситуації з Україною складно. Про зайняття місць я згідний тут швидкоплиннісь кадрів велика.
-
-
Я ще знаю одну хорватку у Калгарі, яка з дуже посередньою англійською керує 2 Dollarama магазинами. Там працює як і іммігранти, так і місцеві канадці. Але вона у певний час змогла доказати менеджменту, що не боїться складних ситуацій, уміє керувати людьми, бо в Хорватії була менеджером і має скілс.
-
Не визнавала себе відповідальною.
-
Всіма якими тільки можливо де згадувалося наше з дружиною імʼя разом, я їм написав розповідь на півтора сторінки A4, і до кожного аргументу прикладав якийсь документ чи фотографію