Імміграція до Манітоби
-
Так, є певний непотизм через так званий networking, але це доступно кожному. Ходіть на місцеві івенти, волонтерте, заводьте друзів, які вам згодом зможуть підкинути хороші вакансії. Пишіть на LinkedIn пости про свій професійний ріст, до вас самі рекрутери будуть стукати кожного тижня із пропозиціями.
-
Шановна Daria, Канада визнала себе відповідальною за ситуацією що склалася в Україні. Невже в Індії війна, та безліч людей гине через те. Тому тут рівняти програми міграції які є загалом в ситуації з Україною складно. Про зайняття місць я згідний тут швидкоплиннісь кадрів велика.
-
-
Я ще знаю одну хорватку у Калгарі, яка з дуже посередньою англійською керує 2 Dollarama магазинами. Там працює як і іммігранти, так і місцеві канадці. Але вона у певний час змогла доказати менеджменту, що не боїться складних ситуацій, уміє керувати людьми, бо в Хорватії була менеджером і має скілс.
-
Не визнавала себе відповідальною.
-
Всіма якими тільки можливо де згадувалося наше з дружиною імʼя разом, я їм написав розповідь на півтора сторінки A4, і до кожного аргументу прикладав якийсь документ чи фотографію
-
Багато хто з канадців дивується, що з України приїжджають справді освічені та дуже професійні люди. Недавно знайома канадка подавалась на project manager, непоганий досвід для позиції, референси, тощо..але вибрали вихідця із Індії/Пакистану (не знаю точно 😁), бо краще себе зарекомендував на співбесіді і мав кращий досвід. Інтерв'ю проводив менеджер із США (Caucasian якщо що). Але вибрав не канадця, а іммігранта.
-
Канада не визнавала війну геноцидом, а лише засуджує порушення прав людини згідно з міждународного права. Це майже нічого, просто стурбованість виказують🤔