Імміграція до Манітоби
-
Всіма якими тільки можливо де згадувалося наше з дружиною імʼя разом, я їм написав розповідь на півтора сторінки A4, і до кожного аргументу прикладав якийсь документ чи фотографію
-
Багато хто з канадців дивується, що з України приїжджають справді освічені та дуже професійні люди. Недавно знайома канадка подавалась на project manager, непоганий досвід для позиції, референси, тощо..але вибрали вихідця із Індії/Пакистану (не знаю точно 😁), бо краще себе зарекомендував на співбесіді і мав кращий досвід. Інтерв'ю проводив менеджер із США (Caucasian якщо що). Але вибрав не канадця, а іммігранта.
-
Канада не визнавала війну геноцидом, а лише засуджує порушення прав людини згідно з міждународного права. Це майже нічого, просто стурбованість виказують🤔
-
Дякую вам 🫶🏻
-
Так, багато толкових і освічених українців приїхало. І в тих, в кого є хороша мова, є всі шанси гарно рости. В мене на роботі дівчинка-українка за пів року фактично з клерка канцелярії перейшла на посаду лігал асістента.При цьому канадці,зазвичай,проходять спеціальні курси і навчання для цього.
-
Багато компаній обирають мігрантів, тому що це показує, що компанія, толерантно ставиться до інших націй
-
Дякую