Імміграція до Манітоби
-
Дякую
-
Дякую
-
Маю знайому професорку з України, яка не трудиться "в хлівах", а працює на академічній посаді в університеті. Як їй вдалося? Англійська і кваліфікація. Влаштувалась без будь-яких знайомств. Резюме на 10 сторінок, панельне інтерв'ю з трьома докторами наук - є робота. Ось почитайте історію www.facebook.com/share/p/j5imP5NnG868Neu2/?mibextid=oFDknk
-
Привіт! Підкажіть, будь ласка, щодо сканів закордонних паспортів: ви починали сканувати з синьої обложки чи зі сторінки з фотографією?
-
Не претендую на визнання мого судження стереотипом. Виключно моє суб‘єктивне спостереження, з огляду на те, що я зустрів доволі багато людей, які працють на одній і тій же посаді ледь не пів життя. Але можу помилятись звісно, бо не так давно тут. Не вважаю це поганим, швидше показником стабільності)
-
Доброго вечора, вибачаюсь, заплутались. Така ситуація в мене в дочки не було паспорта вона була вклеєна в паспорт дружини, вчора тільки забрав паспорт доньки, які подальші дії. При вʼїзді в Канаду в доньки був стаді перміт. Збираємось подаватись на ПР підскажіть чи потрібно дитині подаватись на нову візу та стаді перміт і змінювати всі її подальші документи такі як хелс карта??? Віза доньки в паспорті матері ще дійсна до 2026 року і стаді перміт дійсний то того ж року. Дякую за відповідь @western9
-
Підскажіть , заповняю IMM5406 якщо батько немає в живих а мати с дитинства пішла. Що в цьому пункті писати?
-
IRCC
-
Доброго вечора, Буду вдячний за пораду. Сьогодні знайомий отримав job offer, і ми хочемо впевнитись, що робота буде точно підходити по критеріям на SWM в майбутньому. В офері прописано, що employment will continue indefinitely until ended in accordance with this Employment Agreement. Але ніде не вказано, що це full-time permanent position. Оплата вказана тільки за годину, але кількості годин не прописано. На співбесіді його запевнили, що робота full-time, long-term 5 днів в тиждень, мінімум 8 годин, і що в них працівники подавались вже на PR. Насторожує те, що ніде нема прописано, що це full-time. Це перша робота в Канаді. Тому буду дуже вдячний, якщо порадите на що звернути увагу. Дякую.