Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть, якщо я вже подався на номінацію, скільки часу займає процедура зміни работодавця або погодження офіцером зміни работодаця ?
-
IRCC
-
Скільки часу зайняло погодження зміни роботи?
-
Доброго вечора, Буду вдячний за пораду. Сьогодні знайомий отримав job offer, і ми хочемо впевнитись, що робота буде точно підходити по критеріям на SWM в майбутньому. В офері прописано, що employment will continue indefinitely until ended in accordance with this Employment Agreement. Але ніде не вказано, що це full-time permanent position. Оплата вказана тільки за годину, але кількості годин не прописано. На співбесіді його запевнили, що робота full-time, long-term 5 днів в тиждень, мінімум 8 годин, і що в них працівники подавались вже на PR. Насторожує те, що ніде нема прописано, що це full-time. Це перша робота в Канаді. Тому буду дуже вдячний, якщо порадите на що звернути увагу. Дякую.
-
Зміна роботи була по вашому NOC?
-
That’s all 🤷♂️ я не чекав на відповідь, бо робота на той час була важливіше за номінацію 😒
-
І те що не вказано кількості годин і те що full time нормальна практика в Канаді?
-
Я відправив перший раз форму, вони мені на наступний день відповіли, що я помилку зробив в номері справи, відправив ще раз і того ж дня прийшла відповідь типу як “checked”
-
Все окей.
-
Ок, дякую. Хотів впевнитись, бо усно могли і неправильно зрозуміти, тому і запитую тут
-
ну так йому ж сказали усно
-
Я писав вони ніколи не відповідають
-
Самий кращий варіант це попросити HR це все прописати, для них це не складно, я коли змінював роботу то на новому офері мені написали все, навіть номер ноку, про існування котрого канадці навіть і не знають 😂
-
На мою думку, якщо ви ідете по SWM, то це не ок, змінювати нок на стільки круто, але ви завжди можете написати мейл до мпнп та поцікавитись в офіцера на пряму
-
Тобто крім job offer йому окремо мають надати employment agreement?
-
Якщо я зміню свою працю з warehouse helper де teer 5, на констракшн щось там де також teer 5, але мабуть noc інший, мені треба більше грошів, там більше грошей платят, я очікую на номінацію, хтось змінював працю на інший нок в більшу зарплату, та отримував номінацію?
-
Так там же згаданий employment agreement. Там є всі деталі
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка. Коли я подавався на номінацію, то я загружав файл з перекладом плюс оригінал в одному файлі. Чи на федеральну программу треба все також роботи чи тільки переклад, чи два файли - переклад та оригінал?
-
Дякую дуже. Напевно так і зробим. А можете, Будь ласка, під сказати, які пункти важливо щоб були прописані з вашого досвіду?
-
Добрий вечір. Якщо подався по свм і змінюєш денну зміну на нічну на тій же професії у тій же компанії. Треба якось змінити свою заяву на номінацію?
22 Jan 2023, 05:40
136772/234208
less than a minute ago