Імміграція до Манітоби
-
Ну дайте хоч одне джерело із канадських ЗМІ. От дуже хочеться побачити хоч одну статтю, де хтось щось обіцяв про якусь "полегшену програму імміграції для українців." ЗМІ не могли цього писати без посилання на офіційні джерела. А, оскільки офіційних джерел нема, то і таких статей не було.
-
Я вважаю, що уряд Канади не спромігся прийняти справедливої програми для усіх українців, які через війну покинули України, а скинув ці питання на провінції. В цьому і вся біда та обурення. Оскільки урядом питання програм піднімалося, а "вродили" таку програму вони на жаль для обраних, хто має родичів. А все решта то показ на публіку та балачки. Жодних претензій до нікого не висуваю, особливо до української громади. Просто наболіло, що українців, як завжди вважають за третій сорт усюди (видно по усьому цивілізованому світі, що ми нікому не потрібні, а Україну використали у своїх цілях та покинули на призволяще любі друзі та партнери...). Гарного усім вечора!
-
Підкажіть будь ласка, я подавався по SWM, чи зможу я пройти спец вибірку якщо буде 60 балів?
-
Ще раз для усіх: тимчасові заходи CUAET завжди були тимчасовими. Федеральний уряду ніколи не обіцяв простої імміграції для українців. Чому? Заходи CUAET були розроблені федеральним урядом Канади з погодженням з українським урядом, який хотів, щоб українці були в Канаді тільки тимчасов і щоб більшість повернулась, як тільки буде можливість. Єдина спеціальна програма імміграції, розроблена урядом Канади, є нова - також тимчасова - програм для воз"єднаня родичів.
-
Ви писали у ту форму про намір змінити працю, перед зміною?
-
І ще таке питання щоб додати досвід роботи та оновити результати англійської, мені потрібно видаляти заявку та створювати нову?
-
Можливо хто володіє інформацією. Має якісь офіційні розʼяснення. Особливо це стосується програми воззʼєднання родичів. В анкеті є пункт, чи проживали ви десь більше 6 місяців. В інструкції до цих анкет пише таке Previous countries of residence This means you lived in the country for 6 months total, not just in a row. If you chose “Other” as a status, try to provide as much detail and an explanation as to why you are out of status. Тобто якщо на протязі якихось років назбирається проживання 6 місяців, то треба вказувати ( так) і відповідно довідку з поліції? Дякую за відповідь.
-
Люди добрі! Комусь дали номінацію в цьому місяці? Чи там черга рухається? Бо останнім часом немає гарних новин в цьому чаті. Дуже радісно було за співвітчизників коли вони ділилися своїми таймлаймами!
-
Ні. Я просто заповнила веб-форму, де додала новий джоб офер. Ніяких додаткових листів, пояснень не було.
-
Привіт! Якщо я подамся по СВО(спец вибірці)чи потрібно погоджувати з офіцером зміну роботи? Чи можна змінювати без погодження ?