Імміграція до Манітоби
-
І ще таке питання щоб додати досвід роботи та оновити результати англійської, мені потрібно видаляти заявку та створювати нову?
-
Можливо хто володіє інформацією. Має якісь офіційні розʼяснення. Особливо це стосується програми воззʼєднання родичів. В анкеті є пункт, чи проживали ви десь більше 6 місяців. В інструкції до цих анкет пише таке Previous countries of residence This means you lived in the country for 6 months total, not just in a row. If you chose “Other” as a status, try to provide as much detail and an explanation as to why you are out of status. Тобто якщо на протязі якихось років назбирається проживання 6 місяців, то треба вказувати ( так) і відповідно довідку з поліції? Дякую за відповідь.
-
Люди добрі! Комусь дали номінацію в цьому місяці? Чи там черга рухається? Бо останнім часом немає гарних новин в цьому чаті. Дуже радісно було за співвітчизників коли вони ділилися своїми таймлаймами!
-
Ні. Я просто заповнила веб-форму, де додала новий джоб офер. Ніяких додаткових листів, пояснень не було.
-
Привіт! Якщо я подамся по СВО(спец вибірці)чи потрібно погоджувати з офіцером зміну роботи? Чи можна змінювати без погодження ?
-
Ок, дякую. Ще одне таке питання, якщо компанія зареєстрована в Вінніпезі , але робота по всій Канаді може бути , чи це вплине, якось на отримання ПР?
-
Основний пункт , щоб компанія була зареєстрована в Вінніпезі , я правильно розумію? Також, якщо я планую , зміни роботу, то яку краще програму вибрати SWO(все є для цього) чи SWM?
-
Дуже дякую!
-
Дуже мотивує , люблю такі історії , молодець 🙌🎉
-
В когось є зразок заповнення анкети на справку про не підсудність з Польщі?
-
Там дуже проста довідка. Імена, дати, номер песелю