Імміграція до Манітоби
-
Зробіть у нотаріуса на рік дозвіл для свого спокою. Я робила коли 1,5 року тому їхала саме для українських прикордонників, вік сина був також 15 років. Під час війни по закону він не потрібен, але всяке може статися… не робіть собі зайві нерви. В 2022 у мене його ніхто не питав, але б я і зараз його зробила якби їхала.
-
Добрый вечір шановні, хто подавав пенсіонерів на подовження ворк перміт? Мамі прийшов запит на біометрію. Ну зрозуміло, бо вона не здавала коли візу отримувала. Я зробила апоінтмент, але там ніде не вказано де сплатити за ту біометрію і чи потрібно? Хто вже знає відгукніться пліз!!
-
Доброї ночі. Подаю податкову декларацію і маю питання. У мене є медицинскі витрати. Але я не бачу куди можна внести ці цифри. І ще маю витрати на організацію "Пласт" і благодійні внески. Я чула, що благодійні витрати також можна подавати. Допоможіть, будь ласка. Куди це все вносити? Дякую!
-
Пласт і благодійні організації це donation. Там має бути таке запитання чи ви вносили якісь благодійні внески (у Wealthsimple).
-
Скажіть, будь ласка, якщо я подаюся на новий ворк перміт з сином 17 років, то це треба робити в одній аплікації чи в двох окремих?
-
Дякую) а якщо довідка потрібна для іноземця який проживав в Україні ?
-
Дякую за попередню відповідь )
-
Вітаю, може хто знає як можна переселитися з готелю,який заселили по програмі CUAET в інший,по цій же програм і? До кого можна звернутися? Ми прилетіли 3 дні тому,нас заселили в готель з наркоманами, тарганами і небезпечними людьми. Люди всю ніч трощать меблі,коляться,їх діти кричать. Ніхто з готелю на це не реагує. Наша дитина спати не може, боїться. Ми в шоці. Розумію,що безкоштовно,але коли місце небезпечне, навіщо селити? Заздалегідь дякую за інформацію! Готель в Вініпегу Travelodge
-
а що не можна колотися? що в цьому такого?
-
Я пішла без запису і отримала талон з чергою на місці.