Імміграція до Манітоби
-
Ні, дали візітор. Вона ходить в садок
-
Скиньте силку на трекер по федеральному єтапу будь ласка
-
Вибачте, а хіба вашій дитині не дали study permit? Чи це я щось плутаю і visitor record та study permit не протирічать одне одному?
-
Дякую
-
Вчора зустрів новоприбулих у черзі Service Canada, дітям 8 та 14років - Study permit не надали, в них візітор так і лишилася
-
Після AOR
-
Підскажіть а номер аплікаціі на федеральный рівень, потім приходить чи сразу як засабмітив?
-
Друзі , кому приходив екопр , підкажіть - це завжди будній день та який час ? Хочу зрозуміти , чи варто його очікувати після 4ї , наприклад
-
Коротко: це неможливо.
-
Ви хвилюєтесь чому саме? Може, просто помилково залишили документ.
-
Вітаю . Питання трохи не по темі. Скажіть, будь ласка, у кого таке було, я пішла в імміграційний центр запевнити переклад про несудимість з дії. Вони ж роблять ксерокопії та запевняють, оригінал віддають. Мені оригінал чоловіка віддали, а мій собі залишили, причому я нагадала про нього, вони сказали, що залишають собі. Скажіть, навіщо він їм потрібен? Я просто не розумію і хвилююся. Підкажіть у когось таке було?
-
Добрий ранок. Просто цікаво, скільки є тих хто отримав піар без тесту з англійської мови або вже на фінішній прямій до його отримання? ПРОСТО ЦІКАВО!
-
Red Cross селить від провінції
-
Це було ще у середу. Потрібно буде піти туди у понеділок.
-
Запитайте.
-
Я не знаю . Я нагадала що вони його мені не повернули, жінка сказала що залишить собі. Навіщо?
-
Терміни розгляду не мають жодного значення з тестом з мови чи без.
-
Дякую за відповідь. Просто шок....
-
Зараз ситуація з напливом людей склалась так, що мабуть в організаторів не буде виоикого вибору готелів куди вас пересилити.
-
Так, там Red Cross зараз стоїть
22 Jan 2023, 05:40
137291/234325
3 minutes ago