Імміграція до Манітоби
-
Чогось давно не було COPR. Чи люди мовчать?
-
В самому паспорті, на останній сторінці написано, що паспорт являється недійсним, якщо не вклеєно фото в належний час. То в питанні чи маєте національний документ теж незрозуміло що вказувати. Маю я національний паспорт чи ні?
-
дякую
-
Ще на початку війни був якийсь указ, що всі паспорти залишаються чинними протягом дії воєнного стану (тобто досі), не зважаючи на те, чи оновили люди фотографію чи ні. І на федеральному етапі те питання про national identity не є обов'язковим. Можна вказати, що у вас його немає.
-
Sheet це в зошиті чи альбомі, а в житті зазвичай shit happens)) Не ховайте себе завчасно. Подалися на номінацію - чудово! Далі лупайте ту скалу з паспортом. Все по черзі, без паніки, просто не зупиняйтеся.
-
чи може знаєте де подивитись інформацію з попередньої заявки на провінцію після отримання номінації
-
Готую Українські страви🥟Випічка🥐Тортики🍰Салатик🥗Мʼясні страви 🥩 Напівфабрикати 🇺🇦 Інстаграм сторінка www.instagram.com/ukrainian_food_cake_winnipeg?igsh=MWM1amZkdGp6Ymk0OA%3D%3D&utm_source=qr Фейсбук сторінка www.facebook.com/profile.php?id=61550943056493&mibextid=eQY6cl
-
Але якщо номінацію чекати 10 місяців Я тільки подала на номінацію А потім федералку заповнити а потім чекати аор то не встигаю Паспорт і вп закінчується 27.03.2025 Вже 16.03.2024 Рік
-
дякую, вже знайшла паперову версію
-
Оце цікава інфа, додає надії трохи)
-
В мене погано з англ в цій сфері Щіт тай щіт 😅💩
-
Ви не знаєте, що буде в той момент. Ще багато часу. Може ви через три місяці вже будете мати номінацію, а в березні наступного року міняти SIN номер на постійний, щоб встигнути зробити податки вже у новому статусі.
-
Від вас залежить все вчасно зробити. Дехто до війни на bridging OWP подавався і без AOR, головне мати номінацію і вже податися на ПР, а там вже офіцеру написати слізне листа і прости дати новий перміт. Так, це виключення із правил, але багато людей і такій ситуації, і не тільки українці.
-
Паспорт подовжу так А ворк перміт? Це ж тільки по бріджинг А якщо на той момент ще не буде можливості його зробити
-
Дякую що заспокоїли трохи Може є сенс все ж таки зараз до 31 спробувати подати на новий вп і також слізно пояснити офіцеру що не можу зловити слот І що мені не був дан перміт на 3 роки через закінчення паспорту? Чи краще просто чекати і все
-
Зазвичай коли дві «ee » це зветься long i, або tense i vowel, усі матюка як shit and bitch мають коротку i так звану lax i