Імміграція до Манітоби
-
Якщо я не клеймлю бали за досвід роботи, мені на етапі номанації не потрібно вказувати роботодавців попередніх, але вже на федеральному треба вказувати всі роботи, в тому числі довгострокові неофіційні , я правильно розумію? Дякую
-
Це для оформлення нового паспорту
-
Добрий вечір, я так розумію ці документи не обовʼязкові, так?
-
Якщо це подорож не на довгий проміжок часу, на 7 днів, також є ризик втратити статус? Чи незалежно, який термін і все одно вирішується все при вʼїзді? Дякую за відповідь!
-
Підкажіть А якщо є дійсний ворк перміт (була мед комісія по приїзду), але виїхали з Канади рік тому. Чи можуть бути проблеми при поверненні? Також статус втрачений? Можуть не впустити?
-
Шановні, якщо ми подаємося по SWM то чи потрібно вказувати місцевого друга, як зв'язок із провінцією? Чи дають за це доп. бали?
-
Добре, дуже дякую
-
Чесно, не знаю, як правильно. Я не вказувала. Але додаткових балів за друга точно не дадуть.
-
Дякую. Тобто просто не вказувати?
-
Не дають. Ваш зв'язок з провінцією -Ваша робота. Це максимальний бал +500.
-
Підкажіть будь ласка. Якщо людина була в статусі біженця в Польщі по програмі для клініці. Який статус їй вибрати при заповненні анкети на продовження WP
-
Ну та можете ловити слоти, чому ж ні?
-
Підкажіть А якщо є дійсний ворк перміт (була мед комісія по приїзду), але виїхали з Канади рік тому. Чи можуть бути проблеми при поверненні? Можуть не впустити?
-
Ні. Ви не зможете це зробити
-
Неважливо
-
Вітаю, підкажіть будь ласка Запрвнюю imm008 для dependent дорослого статус completed, тому що є national id, а в дитини missing information хоча всі поля заповнені National id ставлю що дитина не має. Не дає далі продовжувати заповнювати дані
-
Доброго вечора , можливо підскажете чи обов’язково віддавати укр права як отримувати канадські у Вінніпезі, чи можна буде показати лише в дії ?
-
Можна здати біометрію в брендоні чи тільки Вінніпег?
-
Дії має бути достатньо
-
По правилам наче як обовʼязково
22 Jan 2023, 05:40
137459/230260
3 minutes ago