Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть, будь-ласка, куди піти?
-
З того що я замітив в Канаді то буде значно швидше якщо піти самому поки є вільний час
-
Я так думаю, там в бест вестерні в будь якому буде легко розібратись бо багато українців які волонтерять, і є навіть україномовні канадці з дуже класним акцентом)
-
А тоді в клініку
-
Я не експерт, але почніть з бест вестерну, всеодно треба хелс карта
-
В мене була. Записався по місцю. Прийшов, а мені сказали що я здавав вже і відправили додому.
-
Добрий вечір! Підкажіть, будь ласка, чи можу я вказати подругу ( громадянка Канади) в номінації в секторі Relatives&Friends, якщо іду по програмі Skilled Worker Manitoba?
-
Щиро дякую!🙏☺️
-
Я писала для самозаспокоєння)) І маму вказувала, вона тут зі мною. І канадських друзів. Там цілий список вийшов
-
Я писала декількох друзів. Ні на що не впливає.
-
Не думаю, що треба іти до Манітоба Хелс. Треба записатись до лікаря на медікал.экзем (мед.огляд) та при зустрічі пояснити, що він вже пройден. Лікар відкриє базу і перевірить. Якщо вам треба буде здавати заново в Канаді, він про це скаже.
-
Так, потрібно.
-
Чи потрібно в EOI і на федеральному етапі вказувати досвід роботи, за який я не клеймлю бали?
-
Доброго вечору , а 2 роки і 10 місяців освіти, зараховуються як 3 роки, чи як 2? Після 11
-
Дякую , вже в пошуку знайшов
-
як 3, бо академічні роки коротші, ніж календарні.
-
Якщо б була в вас англійська, вибрали ще як мінімум 2 місяці тому. По спец вибірці, а без англійській чекайте
-
Вітаю. При заповненні номінації потрібно вказувати усі свої роботи за 5 років чи лише ті що більше 1 року (за які клеймляться бали)?
-
У випадку одруження під час подачі на піар, на якому найпізнішому етапі можна додати партнера до заявки, щоб обоє його отримали? Дякую!
-
Така ж сама ситуація. Тепер з такими балами мабуть вічно чекати.
22 Jan 2023, 05:40
137716/229593
19 minutes ago