Імміграція до Манітоби
-
Зрозумiла. Все буде добре 🍀
-
2015, до цього були повні 3 роки
-
Так
-
А яка дата закiнчення була в попередньому ворк пермiту?
-
заповнили swm і отримали 100?
-
Добрий вечір! Скажіть будь ласка, чим можна добратись до Вінклера (окрім авто)?
-
Таксі, або хтось буде їхати. Громадський транспорт відсутній до Вінклера
-
До 1956 потяг був до Вінклера, наскільки я пам’ятаю, зараз напевно тількі автомобілем
-
Підкажіть будь ласка, подавався за свм, 815 балів, як брати участь у спец вибірці або воно автоматично вибере?
-
Дякую
-
Міжміських автобусів взагалі нема, це був один з перших шоків для мене тут потяг лише раз на добу і то на обмежені маршрути 🥴
-
Так
-
Гроші є і англійська здана. Залишається тільки чекати вони самі виберуть із пула свм?
-
Повиннi бути грошi на рахунку, та англiйська здана, якщо Вас виберуть ,коли буде спецвибiрка- то все одно буде SWM.
-
Вітаю. При заповненні номінації потрібно вказувати усі свої роботи за 5 років чи лише ті що більше 1 року (за які клеймляться бали)? Є робота з України де бракує 2 днів, щоб було пів року. Бали за неї не клеймила, але чи потрібно її вказувати?
-
Вказуйте все, навіть те що не клеймите. Не повинно бути пропусків. Якщо нічого прикласти, то пишете пояснення
-
Привіт) Можливо хтось може порадити безкоштовні мовні курси англійської для українців у Вінніпегу?
-
Хтось знає, в спецвибірці якщо SWM , чи враховують бал при швидкості розгляду чи просто в порядку черги всі очікують? Дякую
-
Питання бо не бачив у закріпленному, думаю актуально: Зараз на етапі очікування номінації від провінції: отримав LAA, MPNP submitted… ще чекаємо на Confirmation of Nomination Отримав новий OWP на днях: спробував подовжити термін, але не вийшло, прибрані медицинські обмеження, але термін той же. На MPNP порталі “MPNP Application Status: Received” Я так розумію потрібно додати новий OWP на MPNP порталі?
-
У нас така ж ситуація, мій чоловік знає друга 23 роки, я знаю 4 роки. Я основний аплікант. Ми вказували, що наша родина знає їх родину 23 роки.
22 Jan 2023, 05:40
137751/238482
15 minutes ago