Імміграція до Манітоби
-
Дякую, буду чекати, може по балам пройду
-
Нажаль, ні, Обов'язкова умова: мати необхідну суму на рахунку.
-
Підкажіть будь-ласка, а якщо набирається 60 балів і англ здана, але недостатньо коштів ? Але є робота. Проходять такі по спец виборці?
-
Запитайте в імміграційному центрі
-
Так, отримали номінацію, подались на федеральний етап. Просто розписали в Settlement plan, в які роки мій чоловік познайомився з другом, що мій чоловік працював з батьком друга ще в Україні.
-
У нас у дитини закінчується 27го, чекаємо новий візітор і нову хелс карту. Знаю про «закон жанру» і в нас він також завжди «спрацьовує»)) Питала в манітоба хелс, що робити в такому випадку, сказали тільки, якщо знадобиться медична допомога, то варто буде за це заплатити, а коли прийде нова хелс карта, то з нею піти до тієї ж клініки і вони мають повернути кошти.
-
На Хелс Карт повинен бути номер телефону. Запитайте чи можна тимчасово зробити страхівку на основі статусу батьків
-
Ми пішли з листом (підтвердження, що подали аплікацію на новий візітор) у манітоба хелс, вони прийняли заяву на нову хелс карту і сказали, що вона прийде за 2 тижні на пошту. Я одразу запитала, якщо буде затримка і дія старої картки закінчиться, що робити? Відповідь описала вище. Не знаю як воно вірно насправді, бо інформація різниться. Маю надію, що не знадобиться таки нам.