Імміграція до Манітоби
-
То це більш для різноробочих.а якщо з знанням мови ,досвідом роботи,по спеціальності і з перспективою вакансія??
-
Якщо реально на склад, то краще пошукайте реально адреси контор і їдьте туди з резюме
-
Всім привіт, може хтось отримував 3000$ допомоги від Канади на свій особистий рахунок в Wise? (Необанк представлений в тому числі в Канаді)
-
Так, це ок
-
А ВП стосується всієї території Канади, не окремої провінції де його перший раз активуєш? Я так розумію, якщо ми активуємо його не в провінції/місті, де плануємо жити, то ок?
-
Гугл то пише,але якби хтось ще відповідав на відправлені резюме.може якійсь є методи?
-
Так
-
Ага, тобто час стиковки повинен бути достатнім щоб це зробити. Там цілодобово можна звертатись по ВП ?
-
в першому аеропорту перетину кордону
-
Так, в першому аеропортi
-
Якщо я припустимо в Вінніпег, пересадка до Вінніпегу у тому ж Калгарі - то ВП треба «активувати» в Калгарі, не на кінцевій?
-
Так це на двох. Пересадка в Калгарi 4 години. Якраз на отримання ВП
-
Та є 500-600 на одного, з багажем. Стикові рейси по 20 годин та 3 пересадки це 🤯😁
-
Ми купляли за 950CAD з Парижу ( 3 од. багажу на двох) WestJet: Paris - Calgary - Winnipeg
-
Хтось вже прилітав рейсами по Ківі, де по 3 пересадки та стики по 20 годин?)
-
Хтось вже прилітав рейсами по Ківі, де по 3 пересадки та стики по 20 годин?)
-
Та ось тільки коли ти повний нуль в Англійському краще ріелтор.
-
Ми, волонтери Манітобсткого КУК, модеруємо два чати. Цей чат, створений кілька років тому, виключно для імміграції, віз, авіаквитки, в'їзд в Канаду. Інший чат для обговорення життя у Манітобі: побут, навчання, житло, робота тощо. t.me/ManitobaLife
-
Ну, гугл багато пише
-
А можна і мені? Не розумію який це інший чат...
22 Jan 2023, 05:40
13781/231580
15 minutes ago