Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть, будь ласка, заповнюю форму імм5710 і питають статус та від… до… . Що вказувати в даті від коли : ворк перміт від листопада 23 року, але приїхали в 22 році і при вʼїзді був візітор. Думаю вказувати дату 23 року, коли видано саме ворк перміт. Все вірно?
-
Привіт. Допоможіть вирішити питання. Чоловік пропрацював на офіційній фул тайм роботі 10,5 місяців і отримав наказ про звільнення, з правом доробити ще 1 місяць. У загальному не хватає 2 тижнів до повного року. Так звільнили 4 українців не давши їм змогу доробити 1 рік. Перше питання: чому так? З чим це може бути пов'язано? І друге питання: що робити з PR? Ми збирались подаватись через нього. Нема гарантії, що за цей місяць він знайде нову роботу без переривання стажу... У мене фул тайм поки 1 місяць. Дякую
-
Ось цю дату?
-
Хіба не достатньо 6 місяців?
-
Це було для Польщі, тому вони змирилися, що не можуть взяти біометричні дані, тому оформили так документи
-
Підкажіть ще, будь ласочка!!! Форма імм5710 , якщо прибув з visitor record то вибирати other ?
-
Скажіть будь ласка якщо при подачі податкової декларації і при подачі на кліматичні вказати різну цифру доходу до канади то можуть бути потім якісь проблеми?різниця +- $500
-
Так, в мене є англійська. Дуже сподіваюсь 🤞 дякую
-
І ще таке питання в віконечку Dokument number я в своїй вже надісланій аплікації вказала номер ворк перміту , що починається на W… а тільки що, заповнюючи на сина побачила що у відео в Дмитра номер з літери U… і в ворк перміті також вище є номер, який починається з U. Чи критичною є така помилка, чи я все правильно вказала? Порадьте щось!!!
-
Сподіваюсь також. Дуже дякую. А синові вірно вказала початковий документ other і далі візітор і номер?
-
Тобто той зверху? А що робити, коли відправила з іншим номером?
-
Привіт. Підкажіть чи хтось тут подавався на новий дозвіл на роботу (з метою продовження діючого) перебуваючи на федеральному етапі розгляду PR? Я правильно розумію що одне іншому не заважає?