Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть що робити в такій ситуації? Подавав на зняття обмежень з ВП ще в 2022 році у серпні. Нічого з того моменту не прийшло мені, ніякого нового документу і тд. Зараз зайшов в аккаунт IRCC, а там написано що документ мені одобрений, продовжений і виданий з новим номером, але його в мене немає. Саме питання таке, зараз я вношу дані у заяву на номінацію і там треба вказати до якої дати мій перміт діє. Тож мені вказувати дати с того перміту який вони мені одобрили, але не прислали і я його ніколи не бачив, чи вказувати з того що в мене на руках?
-
Добрий удень. Допоможіть будь ласка розібратись. У референс листі чоловіку написали адресу роботи головного офісу, а не тут в Манітобі. Яку адресу вписувати у розділі Employment в MPNP: головного офісу, що в Онтаріо, чи фактичну тут у Вініпезі (але її не має у листі). Дякую!
-
Тоді писати адресу у Вінніпезі чи адресу головного офісу в Онтаріо? Дякую
-
Це Real Canadian Superstore тут у Вініпезі. Головний офіс у Онтаріо.
-
опишу наш досвід продовжили дитині паспорт, одразу подалися на продовжений VP, з листом який IRCC надіслало що заявку прийнято на розгляд одразу подались онлайн до Manitoba Health чекали ми довго, іноді ми переписувалися, запитували VP дитини, я відписувалась, що на розгляді. Коли отримали VP надіслала в Manitoba Health, але карти так і не було. Більш того, ми змінювали адресу, і з нової карти вони дитину прибрали. На дитину ми користалися старою. За 6 місяців очікування ми зверталися і в Walk in Clinic, і інші клініки, всім казали що ми на стадії продовження Health card. Рахунків не приходило, поки не довелось потрапити до Emergency, от там одразу прийшов рахунок на пів зарплати. Ми в готель, до волонтерів, за 2 хв вони з бази витащили всі наші документи, які ми раніше надсилали і роздрукували нову Health card. Це я до чого такий текст написала: по-перше, все робіть в строк по-друге, яке щастя що є волонтери, які значно полегшують життя українцям в Канаді.
-
Дуже дякую!
-
Місцеву
-
Син
-
На жаль ні,мій теж мав таку проблему
-
Не має сенсу
-
Добрий вечір. Отримала нарешті ноутси. Що бачу на зараз - ще не починали Security. У всіх трьох. Хтось може підказати що таке секьюріті ?
-
А які в цілому є розділи? Дуже цікаво