Імміграція до Манітоби
-
2022 рік не включає CUAET точно. До 2022 року десь 2500-3500 українців щорічно іммігрували до Канади як ПР.
-
А по CUAET заїхало більше 200000… і до 2027-го, коли закінчаться останні видані перміти, всі точно не встигнуть отримати PR… дещо песимістично, якщо чесно((
-
Так, треба
-
Доброго вечора! Маю таке питання: чоловік був призваний до радянської армії в 1991 році, його відправили на північ РСФСР і в процесі служби місце служби "опинилося" в РФ, бо союз розвалився. Дослужував вже виходить в РФ. Довідку про відсутність судимості з РФ виходить треба брати? Бо треба ж з 18 років, як Дмитро на відео наголошує
-
Доброго вечора,підскажіть будь ласка по такому питанню,наразі заповнюю EOI по на MPNP ,іду по SWO є зв'язок (минулий досвід 6 міс) ,з тої роботи я пішла ,на нову ще не оформилась але це трохи інший напрямок,так от питання ,зараз у мене в EOI аплікації просять Noc, підскажіть що мені там ввести,дякую
-
Екзамен додавля до заявки і бали перерахувались. Це щось нове? Чи ми щось не то зробили?
-
Я просто як почитала, що там треба отримувати в консульстві РФ і надавати копію паспорту і перміту... Не можу це переварити
-
@western9 Dmytro Добрий вечір, Коли заповнюєш інформацію про dependant, запитується про поточне резиденство і резиденство, де жив перед цим більше 6 міс. У мене син-студент, закінчить навчання 31 серпня 2025 в Чехіі. Прилітав в Канаду і отримав WP в минулому році на 2 міс, і зараз знову прилетів ( буде до кінця серпня) Що потрібно заповнювати в такому випадку? Він повернеться в Чехію, і буде там аж до моменту закінчення університету і отримання картки PR
-
Це зрозуміло, дякую А що тоді писати( чи не писати) про попереднє резиденство? Він поїхав з України в 2020
-
Він зараз в Чехії, то відповідно Чехія. Нічого не видумувати, а чесно все вказати. Якщо він у Канаді, то вказувати Канаду, а потім внести зміни
-
Зв'язок не робота, а друзі.
-
Підкажіть будь ласка як це з друзями?
-
У мене з датами не « клеїться»
-
Дякую
-
Я пам'ятаю, що були і куетівці, які отримали ПР вже в 2022 році, бо йшли відразу після приїзду по спецвибірці з родичами та друзями. Але не думаю, що їх було багато, тож таки основна маса куетівців починається з 2023...
-
Треба.
-
А якщо іти по програмі родичів у Канаді, там у чек листі немає такого розгорнутого пояснення про police certificate, як у вашому відео, то по тій програмі може не треба?
-
Все встати. Тим біліше, якщо він >18 років, то і довідки про несудимість, з університету потрібно. Його перевірятимуть як дорослого.
-
Доброго вечора,підскажіть будь ласка по такому питанню,наразі заповнюю EOI по на MPNP ,іду по SWO є зв'язок (минулий досвід 6 міс) ,з тої роботи я пішла ,на нову ще не оформилась але це трохи інший напрямок,так от питання ,зараз у мене в EOI аплікації просять Noc, підскажіть що мені там ввести,дякую
-
Ясно шо він недійсний, але нового на руках нема, поки доставлять новий, невідомо скільки часу пройде, може тиждень, а може 6, тому є питання, чи підкріпити старий і лист апруву нового, а потім додати його, чи не підкріпляти новий, а просто додати візу свою, а потім уже додати перміт, коли дойде
22 Jan 2023, 05:40
138088/238482
44 minutes ago