Імміграція до Манітоби
-
Головне, щоб Париж не страйкував вже
-
Це спробуй за один раз переїхати з таким маршрутом, все окремі квитки
-
Ну за логікою не повинно бути проблем, у нас взагалі вийшло Анталія Париж, Париж Монреаль, Монреаль Оттава, Оттава Вінніпег
-
Окремо, між листами різниця в три секунди була
-
Ви мене аж злякали, у нас у Монреалі 5 днів затримка, бо білети дешевше були не в той же день, а через п'ять
-
Летіть собі спокійно.
-
Добрий день! Запити приходять не одночасно, можуть прийти спочатку батькам, потім дітям. Насправді, комбінацій того, як вони можуть призодити море, просто чекайте.
-
Звісно буде впливати,скажуть ніфіга у вас там затримка була 3 дні,мабудь у вас там зв'язок ,тому не дамо вам ПР у Манітобі.Ви серьйозно?
-
Доброго дня. Вилітаємо на Монреаль, а потім на Вінніпег. Якщо у Монреалі пробудемо 3 дні між рейсами, ця затримка буде впливати на можливість корустування провінційними програмами та подальшим поданням документів на PR? Просто летимо з літніми батьками, потрібно їм час відпочити трішки
-
Доброго дня. Є питання для тих хто вже в Канаді з неповнолітніми дітьми. Як вам приходив запит на вклейку візи для дітей, разом з батьками чи окремо? Дякую за відповідь. Всім гарного дня.
-
Так
-
Усім привіт В мене таке питання Зараз прийшло на пошту повідомлення о валідності моєї біометрії,хоча вже приходило таке повідомлення в серпні Але зараз дивлюсь іншій номер заяви No.:W306420862,а був такий No.:V400640476 Це я так розумію мені змінили візітор візу на ворк?