Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть чи можна змінити інфо в EOI як що переплутав місцями ім'я і фамілію і як що вказав стаж роботи 5 років а по факту вийшло 4 роки і 11 місяців. І як це зробити?
-
Тобто , ця парт тайм ( на компанiю де працювала фул тайм майже 9 мiсяцiв), але менi потрiбно забирати дитину о 3 pm зi школи,тому перешла на парт тайм ( дуже втомилась кожного дня пояснювати чому iду ранiше. В майбутньому планую працювати парамедиком( потрiбно наново вчитися). В такому випадку писати НОК на парамедика? Не можу зрозумiти, важкий день сьогоднi
-
Добрий вечір Підкажіть як додати тест з англійської в EOI , якщо при заповненні EOI у мене ще не було тесту? Зараз натискаю свою аплікацію і там немає нічого про тест😞
-
Торонто так само
-
Добрий вечір, підскажіть, будь ласка: 1. Чи можна враховувати до стажу відпустку по догляду за дитиною до 3-х років? У витягу про звільнення (з України) це ніде не виділялось, просто вказано дату звільнення і кількість років стажу. 2. В Вінніпезі процюю "Assistant Production Worker". Не можу знайти NOC на цю посаду. Що вписати при заповненні аплікації на EOI? Дякую.
-
Дякую🙏
-
Як швидко відповідає підтримка MPNP як що їм написати?
-
А перед запрошенням ти получав pre-arrived letter?
-
Дякую)
-
Друзі,до якого числа потрібно подати декларацію?
-
1. Багато хто так робить. То ваш вибір, адже законодавство України такий таке дозволяє. Але деколи аплікація попадає на додаткову перевірку, і можуть телефонувати в Україну. По факту виявиться, що ви не працювали, тобто не виконували обов'язки. 2. Яка індустрія?
-
А, ок, перепрошую. Просто у мене і у чоловіка було вказано, то я думала що завжди так 🤷🏻♀️