Імміграція до Манітоби
-
Так як і для Канади. Ви все вірно пишите.
-
В нас на роботі, ми з чоловіком перші, хто мігрував. Бухгалтер про нок нічого не знала. Чоловік їй пояснив, показував як шукати. Їй так сподобалось це🤣 в нас різні були посади. Так вона там написала повний аркуш, виписуючи потрібні обовʼязки! Для неї це було щось нове
-
Не буде
-
Доброго ранку! Підкажіть будь ласка, хто та як подавав на візу дитині в новий паспорт. Як я розумію є два варіанти: 1) робимо профайл як начебто дитина worker та має open work permit, а потім пишемо в поясненні, що насправді вона візітор і треба віза в новий паспорт і щотв батьків є work permits 2) робимо profile на всю родину, але в поясненні пишемо, що батькам віза не треба, треба тільки дитині. Як ось тут в відео: youtu.be/yq_0EPSsSvI?si=Utu23SxqeNxu_q_p
-
Добрий ранок. Чоловік має завантажену заявку EOI з листопада. Я відпрацювала пів року і хочу подати свою заявку EOI окремо. Підкажіть, чи потрібно нам видалити заявку чоловіка перед моєю подачею EOI чи можна видали другу заявку у разі отримання листа на завантаження документів по одній із заявок? Заздалегідь дякую ! @western9 Dmytro