Імміграція до Манітоби
-
-
Якщо портал 2 прийшов з цієї адреси , то як зрозуміти який офіс процесить твій копр? [email protected]
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка на федеральному етапі я повинна вказати таку ж суму грошей, як і на провінційному? Я не можу вказати менше і не можу ці гроші використовувати поки на отримаю ПР, так?
-
Треба було вказувати менше ніж є насправді 😄☹️
-
Будьте уважними із засвідченнями. Ми робили частину перекладів ще в Україні у приватного перекладача і нам прислали просто переклад навіть без підпису, а за засвідчення виставили ціну в 300 грн за кожен (!!!) документ, мовляв це треба друкувати і сканувати і це платно... і це навіть не був повноцінний афідевіт, як ми вже потім зрозуміли. І декілька документів доробляли якраз у Фідема по рекомендації з цього чату, все чітко під ключ без ніяких питань і доплат... так що по-різному буває, одразу все уточнюйте
-
Доведеться покупку яхт відкласти)
-
@portunol (воно же vyshynsky.com.ua/) робив швидко, не дорого і все як треба. Довідка о несудимості 100грн, в нього є шаблон, тому це дуже швидко (в той же, чи на наступний день). Інші документи теж були доволі швидко, але це залежіть від їх поточної завантаженості.