Імміграція до Манітоби
-
Я зателефонувала до МПНП, запитала чому заявки не по черзі йдуть, він сказав, що там внутрішні пріоритети, які я знати не можу. Розгляд заявок від 9 місяців. 12 місяців то не є максимум.
-
Ну це і було в січні
-
Це значить, що вже зателефонували, або на днях зателефонують вашому роботодавцеві ) можете запитати чи телефонували ) Чекати десь тиждень- два до фінального рішення )
-
Він сказав, що вони в January десь обновили інформацію, що від 9 міс, тому хвилюватися не треба
-
я б сказала "Бугагашенькі".....тобто тепер-від 9 і до беспредЄла))) Людей понабирали, скоро ще понабирають...9 чи скільки там мініст казала.....а діло ніяк не зрушиться
-
pereklad.ua/ukr/
-
Люди деякі вже більше 8 чекають За логікою і до них не має примінятися це Але маємо що маємо Ми теж чекаємо Нема вже сечі терпіти ці борошна 😂
-
Так, але розмова була про те, що я подалася в серпні, тому нотіс в Дженюарі, не повинен до мене примінятися. Але взагалі людина була дуже приємна і ввічлива, що я прям усі свої аргументи розгубила
-
На сайті просто написано , що може перевищувати 6 місяців, а інфо про ,,розгляд від 9 місяців ,, такого не має 😵💫😢
-
Я знаю одну людину з Індії, яка чекає з липня (статус in progress)
-
Сам Переклад звісно вже є
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, є якийсь спосіб швидко завірити переклад документу про освіту окрім імігр. центру на 100 Adelaide st.? Попав в ситуацію, що дедалі сабміту документів через пару днів, а там «черга», не менше тижню кажуть чекати… (Я знаю що затягувати не треба було, обставини, але питання зараз не в цьому..) Наперед Дякую
-
У мене був in progress на початку січня, information requested (запит до роботодавця) в середині лютого и все…досі нічого
-
Я готова їм волонтерити там і допомагати, тільки хай швидше Бо планів купа, а стоїш на місці і не розвиваєшся
-
Так, я знаю, що багато людей в такому ж становищі як ми, і офіс знає про цю проблему
-
А, навіть так🫣👍 я думав ви про локальні І якщо вони завіряти - цього буде достатньо і тоді можна не завіряти в тому імігр. центрі на Adelaide?
-
Так, це звісно не дуже обнадійливо, та все ж краще, ніж ресівд😂
-
в Україні повно бюро перекладів. Я користувалась Переклад юа
-
О, це дуже гарна новина. Це можна зробити в будь-якому бюро перекладі тут? Або можливо хтось адрес/назву підкаже..
-
можуть завірити в бюро перекладів. Надішліть їм свій переклад, опишіть ситуацію, що від них тільки передивитись, і завірити печаткою. Заплатите та завтра вже буде готове
22 Jan 2023, 05:40
138256/239333
about a minute ago