Імміграція до Манітоби
-
Летіть у Латинську Америку за українським паспортом
-
t.me/uccmb/172512
-
то треба їхати щоб податися і ще раз щоб забрати потім?
-
Дякую
-
Тільки будьте обережні з італійською поштою, якщо замовлятимете доставку. Пошта Італії - синонім хаосу, веселощів та музики, але це не та служба, якій можна довіряти абсолютно будь-що, не те що паспорт, там організації і відповідальності приблизно нуль
-
Доброго дня маю такие питания , якщо я працю на будівельній компанії фактично 6-7 місяців поспіль потім йду в lay off і так само на наступний рік ,чи зараховується той стаж відпрацьований за попередній рік для подачі по програмі SWO?
-
У вашому випадку вже поспішати нікуди. Робіть спокійно новий паспорт і надійтесь, що після 31.03 подовження так само буде працювати, тільки за гроші
-
Вітаю, не можу зареєструвати кабінет у IRCC, вибиває помилку на сін номер, вимагає 12 значний якийсь номер заяви на сін, у мене такого немає
-
Навіть якщо і податись на новий паспорт до 31 березня,це ж не отримати вже новий документ з номером) Хіба це послугує причиною для оформлення нового ворк перміту?а продовжити можуть лише якщо expire date 2 місяця
-
Дякую , нажаль потрібно міняти роботу ...
-
Ні, сезонна робота не враховується у стаж для фактору 3. Для зв'язку із провінцією, фактор 5, це може бути зараховано якщо там буде фултайм, 12 балів.
-
Вітаю, не можу зареєструвати кабінет у IRCC, вибиває помилку на сін номер, вимагає 12 значний якийсь номер заяви на сін, у мене такого немає.Де брати той 12 значний номер
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, як потрібно сканувати паспорт на номінацію, тільки ті сторінки які заповнені чи повністю всі сторінки паспорта (пусті теж)? Завчасно дякую!🙏
-
Може не sin, а uci ?
-
Щоб зробити ircc secure account sin не потрібен. Якщо ви кажете про cra account, то можливо вони ваш сін номер ще не отримали, тому видає помилку.
-
Це обов'язкова графа, але ж я не подавалася онлайн на сін, нам у сервісі робили
-
Ні, це окремо йде
-
Я реєструюсь, щоб продовжити ворк пермітї
-
З цього не зрозуміло де ви намагаєтесь зареєструватись і для чого:) але якщо мова про ircc secure account, то цього не має бути. Половина людей мають цей аккаунт і взагалі ніколи не були в Канаді і не мають sin.
-
Але з цією помилкою вони не пропускають мій обліковий запис
22 Jan 2023, 05:40
138300/238481
about an hour ago