Імміграція до Манітоби
-
Тоді у вас мав бути зареєстрований ФОП? Але ви не можете клеймити за досвід парт тайм роботу Треба мати пруфи, що працювали достатню кількість годин і отримували певну суму коштів Тому, напевно, цей досвід не дуже підходить
-
Є виписки з додатку bolt з всіма деталями виплат, але є це не full time, і bolt не роботодавець. Теоретично, можна вирахувати час, який я провів у поїздках протягом року.
-
Фоп не було, але можна подати дикларцію про доходи до кінця квітня за 2023 рік. Єдине, там точно буде менше ніж 30 годин в тиждень, Тому і вагаюсь чи варто такий досвід вказувати
-
Дякую, буду розбиратися
-
Всім привіт, чи був у когось такий досвід ? Хочу податися на продовження Work permit з новим паспортом, але немаю його на руках він ще в Україні і не знати коли прибуде в Канаду, але в Дії вже мені його показую. Чи можливо це зробити не маючи на руках паспорт?
-
Ні, це Uber/Bolt це є самозайнятість. Для балів не враховується.
-
Я розумію, але негодин так як недавно що виготовлений і чекаю заки хтось занесе його на відправку ( так як я замовив експрес доставку через DHL )
-
Вам потрібно його відсканувати.
-
Просто дзвонити і чекати 1-3 години на телефоні. Будь ласка, до t.me/ManitobaLife
-
Ну бо паспорт ще не у вас :)
-
підкажіть будь ласка як зашвидко реально дозвонитись в CRA?
-
Але прикол в тім що в Дії показую всю інформації про нього ( номер, строк дії і тд. ) але витяг цієї інформації зробити негодин
-
Доброго дня. Чи подавався хтось на продовження ВП, в процесі подачі на ПР чи перебуваючи на фед етапі? Чи має це сенсу?
-
так наче і зараз платно за візу. це не проблема) головне, аби взагалі була можливість дякую :)
-
До візи це не має відношення. Але буде платно.
-
Підкажіть будь ласка, чи зможу я перебуваючи в Канаді податися на візу після 31.03.24? чи ця дата дотична лише до подачі на ворк перміт?
-
а який же доказ тому що я можу не платити, мені підкріпити? той же що і на ворк перміт?
-
Добрий вечір . Заповнила сьогодні EOI , там було питання про чи була я працевлаштована на канадського роботодавця більше ніж 6 місяців , я відповіла ні , і все одно було питання , моєї теперішньої occupation . Я працюю парт тайм , тож вказала свій NOC . Чи не потрібно було цього робити ?. Я йду через друзів . ,SWO
-
Зараз безкоштовно
-
і це взагалі ок податися на нову візу, якщо моя дійсна ще 11 місяців? просто я наступного року хотіла би додому до рідних полетіти, а віза вже закінчиться що з ПР буде до того часу - невідомо..
22 Jan 2023, 05:40
138326/238698
20 minutes ago