Імміграція до Манітоби
-
Ок, більшісь тут по візітор візі, й не розуміють різницю легального перебування та легального перетину кордону. Вибачте, та дякую за вашу працю! Ваші відео мені ДОПОМОГЛИ,!
-
Дякую. Єдине питання - спробувати податись за цією схемою можна і після 31 березня чи ні?
-
Людина отримала ворк перміт на підставі фоілес візи, і не вклеюючи візу в паспорт повернулась в Україну
-
З-за меж Канади, тобто чи можливе подання на вклейку візи з іншої країни, якщо на руках є дійсний ворк перміт? І якщо так, то чи можна це зробити після 31 березня?
-
Вітаємо, Veniamin N_v! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Коли натискаю валідацію, один із штрих-кодів пише особисту інформацію. В строчку написані
-
Dmytro Всім доброго вечора! Питання: намагаємося зняти обмеження, але на самому початку в аккаунті немає кнопки з vr, wp і тд. Спочатку було, потім час сесії минув. И все пропало. ((( У когось ще було таке? О! Тепер і у мене те ж саме. Я не вірно відповіла, назад не вертає. Нажала начати спочатку и все! Дмитро, підкажіть будь ласка! Що с цим робити и як?
-
Зайдіть в кабінет в подивіться, там вже є створена заявка. Її просто треба продовжити, або видалити і тоді зʼявиться кнопка WP