Імміграція до Манітоби
-
Чи необхідно вказувати досвід роботи депенданта в аплікації на номінацію?бо не маємо жодних документів аби підтвердити досвід Також якшо є досвід роботи парт тайм в апліканта більше року але документації про досвід також немає чи потрібно його вводити? Що тоді дожавати до документів?пояснювальні листи?
-
Вітаю, скажіть коли заповнювати форму imm 5406 треба писати про step siblings?
-
Всім вечора громадо! Підкажіть будь-ласка: Знаходимося на етапі провінційної. Потрібно підгрузити документи про інші перебування у Канаді: у 2022 році прибули до друзів в Онтаріо, пожили у них 3 місяці, працювали парт-тайм. До Вінніпегу остаточно переїхали пізніше. Які документи варто підгрузити для Онтаріо та які для Вінніпегу? І чи варто у вказувати роботу з Онтаріо (менше 6 місяців, на першопочатковому етапі писали що працювали в іншій провінції, але документів не підгружали)?
-
Ніби писали, що якщо ви віддаєте посвідчення водія, то потім можна відновити в Україні з Дії. Якщо оформлення канадського посвідчення водія відбувається через документи з Дії, то ви втрачаєте український документ. І потрібно буде знову здавати тест. Це те, що я читала в чатах. Де офіційна інформація - поняття не маю
-
То які правила зараз якщо тре українській права знов получити ?)
-
The provincial nominee program is currently processing about 24,000 applications, which greatly exceeds the spots Manitoba is allotted by the federal government, the minister said last week. Ось, знову ця цифра
-
SWO не закінчується 31 березня Це заїхати по CUAET та отримати саме Work Permit потрібно до 31 Це зовсім різні речі
-
підскажіть коли закінчується програма SWO? мені сказали 31 березня, і невідомо чи іі подовжать. хтось щось знає з цього привіду?
-
Все ок! Дякую! Анна, МБ знаєте, є ще новий паспорт, куди його треба додати?
-
І що тепер робити
-
Как саме сьогодні отримала
-
Я брала довідку за місяць до вильоту. Іншої не питали. Але то все на розсуд офіцера авжеж.
-
Плутають... Це кількість ЕОІ, а не аплікацій на номінацію. Просто міністерка імміграції не в курсі деталей програми. Ну і 24 тис звучить для медіа краще, ніж якихось 6 тисяч.
-
Dmytro підкажіть будь ласка 🙏 чи можна не подавати досвід роботи парт тайм в Україні який був під час навчання (протягом 4 років)в заявці на номінацію?чи це таки обов’язково?не можу знайти інформації в чаті про це за жоден досвід роботи не клеймила бали Дуже дякую!!!
-
Зрозуміло,Дуже дякую велике!!!
-
Зрозуміло, дякую вам
-
Ви мусите дати інформацію про себе за останні 5 років на етапі номінації та за останні 10 років за федеральному етапі. Якщо ви не клеймили досвід, то просто не даєте ніяких підтверджень, а пишите лист пояснення
-
Хтось казав , що можна відстежувати федеральний етап , чи підтвердили мед.комісію, чи апрувнули біометрію. Підкажіть де це можна дивитись ? И чи можливо це відстежувати ?
-
Ви можете прилінкувати вашу заявку до свого ircc secure account www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account.html або відстежувати в трекері ircc-tracker-suivi.apps.cic.gc.ca/en/login
-
Ви вже подалися на номінацію?
22 Jan 2023, 05:40
138411/232407
less than a minute ago