Імміграція до Манітоби
-
Ні, це різні речі. Але! У аплікації на перміт вас будуть запитувати чи ви розпочали процес імміграції. Тому потрібно дану вказати.
-
Я маю на увазі чи ці два процесса не протирічать один одному?
-
Я вам не дам ніякої поради щодо цього, ви самі вирішуєте , чи вам виробляти нові перміти. Зараз розгляд на федеральному етапі 12 місяців.
-
Місяць, старий був до 25року до жовтня, зашилалось більше пітора року по старому, чекали місяць
-
Дякую, наскільки я пам'ятаю, заповнили 19 лютого, уже 18 беркзня пришов лист про біометрію, а статус аплікації змінився 19, сьогодні прийшов лист цей. Виходить місяць
-
Вітаю. Скільки чекали на рішення, і до якої дати був старий перміт?
-
На пошту, перміт має бути на руках фізично, тільки тоді ви можете надати новий документ для роботодавця
-
Я так розумiю, що Вам продовжили🍀 Вiтаю🌷 Скiльки Ви чекали на рiшення?
-
Дякую
-
Дякую велике, Бажаю вам удачі, все у вас буде добре.
-
Як приємно це читали.Щирі вам вітання. Ми наразі чекаємо
-
А це обовʼязково робити?бо в мене при працевлаштуванні тільки сін брали,інше нічого не питали і я теж продовжувала свій алое перміт ,але не відносила в фірму
-
Скільки чекаєте на номінацію?
-
є таке в анкеті що це означає?
-
Запитують, чи у вас є номінація від провінції
-
Дивіться відео
-
Temporarily, у вас немає permanent resident status.
-
підкажіть будьласка, що тут вказати - permanently?
-
В мене теж не дивилися, працюю більше року🤷
-
у моєї подруги теж не запитували і в очі не бачили її перміт. мені було дуже дивно це чути, бо я одразу несла новий перміт (з оновленою датою) до роботодавця і вона казала, що їй важливо це бачити і знати зміни в статусі
22 Jan 2023, 05:40
138469/235131
about an hour ago