Імміграція до Манітоби
-
Запитують, чи у вас є номінація від провінції
-
Дивіться відео
-
Temporarily, у вас немає permanent resident status.
-
підкажіть будьласка, що тут вказати - permanently?
-
В мене теж не дивилися, працюю більше року🤷
-
у моєї подруги теж не запитували і в очі не бачили її перміт. мені було дуже дивно це чути, бо я одразу несла новий перміт (з оновленою датою) до роботодавця і вона казала, що їй важливо це бачити і знати зміни в статусі
-
чи э номінація статусом- first stage approval ?
-
Якщо чесно, то ви мене здивували. До вашого коменту, я щиро вірив, що всі роботодавці дивляться на перміт. Адже це їхня відповідальність перевірити, що людина працює легально.
-
дякую
-
це в пдф чи онлайн питання?
-
Там є питання: чи подавались ви коли-небудь на імміграцію до Канади
-
@western9 Дмитро вибачаюсь, але не бачу питання де запитується: чи почали ми міграційний процес
-
податися на імміграцію це про федеральний етап вже? бо чоловіку подавали на ворк перміт, то вказали, що не подалися ше на імміграцію, хоча очікуємо на номінацію
-
це ви маєте на увазі?
-
Добрий ранок, допоможіть, будь ласка, хто підтверджував досвід ФОП український які документи додавали? І чи роблять переклад таких документів ( наприклад ок7) в імміграційному центрі?
-
Добрий ранок! Допоможіть будь ласка розібратись, чи потрібно вказувати дитину в анкеті на номінацію в розділі Education, якщо ходимо до 2 класу. Питання в тому, що в одному рядку для заповнення потрібно вказати завершену програму, незважаючи на те, що ставимо галочку Present. Також у розділі Documents потрібно додати сертифікат.
-
Дякую.
-
Ні, саму пдф-форму
-
З жовтня, якщо не помиляюсь.
-
Привіт усім хотів запитати нюанс, коли заповнюєш анкету тільки ( перший крок) і подаєшся на зацікавленість скільки чекають на відповідь зараз? Я вже чекаю 3 місяці )) Я не заповнював і не відсилав документи ще. Це лише перший крок
22 Jan 2023, 05:40
138483/235354
5 minutes ago