Імміграція до Манітоби
-
Дякую. Почекаю пару місяців та напевно такі піду, але тримаю пальці щоб не довелось
-
Всім привіт, шукаю трансфер від Вінніпегу до містечка Wasagaming . Для 3 осіб на 28 березня Можливо тут є хтось з автомобілем хто міг би допомогти не за всі гроші світу 🥹?
-
Народ, порадьте, така ситуація. В чоловіка в травні 25 року закінчується паспорт, а з ним і перміт, слот ніяк не зловимо на виготовлення нового паспорта. Думаємо подаватися зараз, але він в Україні працював ФОПом, рахунки всі були в вже закритому банку, тобто для підтвердження тільки ок, витяг, налогова декларація, довідка про доходи. Тому не знаємо чи взагалі чипати той ФОП. Рік досвіду в Канаді буде 25 квітня. Чи потрібно чекати ще місяць, щоб податися з роком досвіду в Канаді. 60 балів набираємо, норм здана англійська Буду дуже вдячна за відповідь
-
Розумію вас. Я сама йшла без англійської, з тої же причини, бо не хотіла зайвого стресу з тим тестом, і на роботі голова вже розколювалася. Але то було літом, і я пройшла з балом 750, прийшов LAA в найближчу вибірку. Але ще досі чекаю на хоч якісь рухи в заявці.
-
Так зараз 713
-
Вітаю. Прийшов запит schedule A background Два питання: 1) якщо в пункті 8.персонал хісторі за 10 років не хватає строк- то додати LOE на весь період а бланк залишити з пустим місцем взагалі чи бланк заповнити на всі строки і в LOE продовжити те що не вмістилося? 2) як підписувати Schedule A? Просто Написати Фамілію і ініціали, чи роздрукувати і підписати від руки, а потім відсканувати в PDF?
-
Спасибо
-
Здравствуйте всем. Скажите пожалуйста. В Виннипеге в аэропорту делают ворк пермит? У меня первый аэропорт винипег.
-
Привіт. Пара шукає однокімнатну квартиру. Заселення потрібне з 1 квітня. Ваші варіанти, пишіть в приватне повідомлення.
-
Все що впливає на бали це груба помилка (вік, робота). Якщо помилка яка не впливає на бали (переплутали місцями ім’я та прізвище) можно подавати та додати пояснення