Імміграція до Манітоби
-
Спасибо
-
Здравствуйте всем. Скажите пожалуйста. В Виннипеге в аэропорту делают ворк пермит? У меня первый аэропорт винипег.
-
Привіт. Пара шукає однокімнатну квартиру. Заселення потрібне з 1 квітня. Ваші варіанти, пишіть в приватне повідомлення.
-
Все що впливає на бали це груба помилка (вік, робота). Якщо помилка яка не впливає на бали (переплутали місцями ім’я та прізвище) можно подавати та додати пояснення
-
Простите за вопрос. Вы делали, кто-то из ваших знакомых делал? Просто неуолрые люди написали, что не делают
-
Знайомі отримували ВП у Вінніпезі, це був у них перший аеропорт в Канаді
-
Дай вам боже здоровья . Дякую велике. Вы врятували людину від інсульта)))
-
Роблю фото на подовження вп Вдома Там стільки нюансів описано Чи все це треба перевіряти? Робила по відео білий фон і тд Там просто вказано що голова має бути 31-36 мм Наче гадала що в мене середньостатистична голова але заміри в мене більше 😅 Згідно відео голова повинна займати 70 проц від кадру Так і є
-
All occupations судячи по попереднім вибіркам були не кожного місяця. Але це не завжди був високий бал. Я до того що в цій групі дуже багато людей хто отримав номінацію без англійської. І тут вибір кожного можно чекати а можно піти здати англійську. Але як би бал був меньше 700 яб не чекав але 774 це є дуже хороший бал.