Імміграція до Манітоби
-
Привіт, підкажіть будь ласка , я отримала запрошення на в клейку візи, куди потрібно відправляти паспорт,щоб вклеїти візу. Я знаходжусь в Україні. Дуже вдячна
-
Підкажіть будь ласка, може хтось знає, на федеральному етапі отримала запит на сплату біометрії, сплатила, прийшло підтвердження, а чи потрібно цей чек про сплату кудись підгрузити? Чи може відправити офіцеру? Дякую
-
Може десь можна подивитися?
-
Лікар сьогодні написала, що все відправила в irrc, але в моєму аккаунті нічого немає
-
Але я хвилююсь, тому що на це дається 30 днів, а в мене вже 27 пройшло 😔
-
У вас в тому запрошенні має бути інформація, де є візові центри , куди можна відправляти. Фактично вони є в багатьох країнах Європи. У Варшаву можна відправити з України Новою Поштою, вони офіційно зробили цю опцію. Але зараз кожна друга турагенція має послугу завезти-вернути паспорт. І це простіше та навіть дешевше. І возять в різні країни.
-
Підкажіть будь ласка. Відпрацював рік на Манітобського роботодавця.Подався на скіл воркер манітоба. Зараз мені пропонують роботу в Вінніпезі на більш вигідних умовах. Але фірма зареєстрована в Альберті. За якою програмою мені подаватися в такому випадку? Дякую
-
Добрий день Підкажіть, будь ласка, cra account потрібно створювати окремо на кожного члена сімʼї (окремо на чоловіка і окремо на дружину)? Ми заповнили податки на платформі Wealthsimple по відео Дмитра. Надалі я створила акаунт у cra але тільки для себе, мені прийшов код, я ввійшла всередину і бачу тільки свої податки. Чоловіка - ні. То він повинен мати окремий акаунт?
-
Доброго дня! Якщо роботодавець написав в Letter of Employment, що чоловік працював на парт-тайм мінімум 30 годин в неділю "He works a minimum of 30 hours per week at a rate of (............) per hour and accrues vacation time based on hours worked." Це підходить для PR, чи потрібно якось доводити, що працював фактично 40 годин в неділю?