Імміграція до Манітоби
-
За 2 роки спокійно ПР можна отримати
-
Тоді у вас немає зв'язку з Манітобою і ви не может подаватися по провінційній програмі.
-
Який у дітей work permit? Напевне стаді або візитор рекордс. Дітям нічого змінювати не потрібно. Вони ж не будуть працювати у такому віці.
-
2 роки після середньої освіти
-
Комусь продовжують, комусь ні, чи є сенс - знаєте тільки Ви.
-
Разом можна
-
Ситуації різні, людина свою не описала.
-
"Я Гарантую Це"
-
Там треба роздрукувати, підписати та скан. Читайте там це написано
-
Підкажіть будь ласка, як довго розглядають документи за новою програмою (син громадянин Канади). Подали документи в кінці грудня і тиша. У травні потрібно на тиждень з'їздити в Європу і не знаю чи можу виїхати і повернутися. Хто небудь отримав вже ПР за новою програмою, скільки зайняло часу?
-
Нема різниці за якою програмою людина подається на ПР, розглядають однаково. Якщо у Вас дійсні віза та ворк перміт, то не має бути проблем з поїздкою.
-
Підкажіть за яким адресом можна зробити Health card тому-що в отелі все зайнято на найближчий тиждень і більше ??? Дякую 🙏
-
Добрий день. Скажіть, будь ласка, якщо зробити мед карту через Health Service. то вона прийде десь через 2 або 6 тижнів, то я встигну зробити мед огляд який треба протягом 90 днів? чи там також довгий запис хто зняте? Дякую
-
Записувала маму 2 тижні тому, то відразу на наступний день записали
-
Треба ловити слоти в усіх пунктах. Ми зловили на наступний тиждень
-
Я за 😀
-
Краще б номінацію надіслали 😔
-
Моя історія з номером файлу який мені не надійшов автоматично,закінчилась щасливо. Більше ніж через місяць MPNP нарешті відповіли мені і надіслали мій номер аплікації 🥳
-
Друзі, обов'язково додавайте переклади документів. За сьогодні отримав 2 повідомлення у приват. Людям повністю завернули аплікації на ПР, бо не додали жодного перекладу, просто завантажили оригінали документів. Логіка має бути у всіх ваших діях 🙈🙊🌟 Не слухайте ніяких блогерів, які кажуть що можна просто оригінал без перекладу
-
Добрий ранок.) Підкажіть, будь ласка. Номінацію ще не дали. Є варіант роботи з таким самим НОК, зарплата трохи вище. Є можливість не відпрацьовувати 2 тижні, а звільнитися день в день й ці 2 тижні просто посидіти вдома відпочити. Чи можу так зробити? Чи для номінації стаж має бути безперервним, щоб не подаватися знов?
22 Jan 2023, 05:40
138776/233552
5 minutes ago