Імміграція до Манітоби
-
Добрий ранок.) Підкажіть, будь ласка. Номінацію ще не дали. Є варіант роботи з таким самим НОК, зарплата трохи вище. Є можливість не відпрацьовувати 2 тижні, а звільнитися день в день й ці 2 тижні просто посидіти вдома відпочити. Чи можу так зробити? Чи для номінації стаж має бути безперервним, щоб не подаватися знов?
-
Геніально 😀
-
Доброго ранку! Чи можна подаватися на swo і показувати гроші з first home saving account. Не знаю наскільки правдива ця інформація, але чула що можна показати гроші з цього аккаунту і потім купити будинок. Буду вдячна за інформацію!
-
300 Carlton St, Winnipeg, MB R3B 3M9
-
Дякую за відповідь ! Але маю ще питання чи можу я потім їх використати, через певний час. Чи вони мають там лежати, як фонди
-
Я додавала ці кошти до суми в аплікацію. Це ж мої гроші. Чому їх не можна додати? Також прикріпила документи щодо цих грошей
-
Дякую!
-
Якщо ви їх "показуєте", то вони повинні лежати на рахунках до отримання ПР. Я писала лише кошти, які необхідні для номінації. А не всі, які маю. Щоб можна було ними користуватися
-
Дякую за відповідь!
-
Логіка грошей для ПР - ви маєте мати до них свобідний доступ, вони не обтяжені жодними зобов'язаннями, ви можете їх одразу використовувати, для життя. FHSA - ці гроші обтяжені. Ви, звичайно, їх можете показати. Але взяти їх не на купівлю будинку, а для проживання, вже вам мінус в грошах. Тому, дуже бажано, мати потрібні кошти на рахунках, де ви одразу їх можете зняти.
-
🇺🇦 Запланований рейс з Укpаїни, комy пoтpiбнi: 🚬 Стiku до aйкoc/гlо (hееts/nео/fііt) 🚬 Сигapeтu (будь якої марки) 🚬 Ельф bar’и (поди, жидки , кaльян) 📱 Техніку (побутову, чи смартфони, ноутбуки, гаджети, периферія) 💋 Косметика, філери (маємо оптові склади) та будь що з України - звертайтесь в ocoбисті) 📝
-
@katharine_k хоче кікнути @angelina_prodaniuk з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Щось нове тут🤣
-
Привітик, хлопчики кого цікавить віртик пишіть💋
-
Serhii хоче кікнути @vika_my1 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Нужны несколько человек Направление крипта 200$ в день,можно и больше,все зависит от вас Пиши в лс
-
Можна FHSA, запитували у MPNP.
-
Можна.
22 Jan 2023, 05:40
138795/235131
about an hour ago