Імміграція до Манітоби
-
Так це теж перевірені. Мені ще пропонували не турфірма, а просто знайома знайомих відвозить за 600 грн, але тут я вже не ризикну😐
-
Ну тут вже таке питання , чи відправляти з перевіреними ,чи гнатись за вартістю. Різниця не дуже велика
-
Я знайшла турфірму, яка за 1500 робить.
-
Я теж за 1200 відправляв Але така ціна вже у всіх , а то в більше
-
Тою,котрою прилетиш. В нас так було 09.09.2022. В Торонто.
-
Я маю на увазі федеральну програму, не зовсім зрозуміло, що ви маєте на увазі під "не важливий". Наскільки я знаю фередальна програма ніяких змін конкретно для українців не має і всі мають готувати однакові документи...
-
Доброго всім дня! Хто має зразок job reference letter? Поділіться будь ласка!
-
Панство,підскажіть, будь-ласка стосовно,WP.Мені прийшов на пошту дозвіл від 9 вересня.Чи в аеропорту будуть давати за цією ж датою,чи за тою,котрою прилетиш вже?Поділіться досвідом😊
-
Я б відправила все рівно.Сама возила з Одеси в Кишинів.Ті ж гроші.Тільки цілий день в дорозі,та ще якісь гроші на їжу, напої.Чоловіку і брату буду відправляти користуючись послугами.Десь у другому чаті бачила повідомлення про вартість цих же послуг але чи то 600 чи 700грн.Зробила скрін,якщо комусь потрібно.Але я ні за що не ручаюсь.Ще не зверталась.Брат тільки після завтра буде їхати у Львів,а чоловік,велику маю надію,повернеться до зими додому.
-
Я бачила оголошення про людей, що записують в чергу на біометричні у Львові. Хочу записати маму, але не маю змоги постійно моніторити дати. Чи є люди що роблять за кошти? Відізвіться, будь ласка.
-
Туди і назад
-
Це в одну сторону ціна така?
-
Напишіть мені в ПП
-
3 тижні тому у них була ціна 1200 за паспорт, сьогодні вже 2000 грн за паспорт. Як на мене то це вже дуже не адекватна ціна🤯
-
Для українців не важливий NOC.
-
Колеги, хтось уже готував job reference letter для express entry? Чув що скоро змінюють систему ноків, і от думаю чи варто його зараз отримувати, чи краще почекати і уточнити що зміниться..
-
6 місяців, фултайм у Манітобі від 30 год на тиждень
-
Можна
-
Підкажіть, будь ласка, чи можна здати біометрію в одній країні, наприклад Словакії, а візу в паспорт вклеїти в у Відні, Австрія? Чи не буде якихось складнощів через це?
-
Від 30 годин /тиждень
22 Jan 2023, 05:40
13880/235278
about a minute ago