Імміграція до Манітоби
-
Нічого
-
Привіт. Підкажіть, будь-ласка, якщо withdrawal from MNPN які будуть наслідки?
-
А потрібно чекати на підтвердження? Я планую податися на федеральну програму
-
Але на сайті не вказано, що я не маю права приймати участь в двох програмах, якщо до прикладу різного рівня: провінційна та федеральна. Там вказано, що не можна подавати двічі на MNPN
-
Зазвичай до тижня Але може бути більше, в залежності від кількості У них там бардак зараз
-
Дитині дали візітор на термін,який вже мали.Але написали ,що ми маємо ще 1,5 року.І що ми ближче до кінця можемо подати на новий і продовжити. Подали на ПР,дай Боже його отримати і не подавати на візи.
-
Кожні 15 хв з’являються вільні слоти. Наприклад, о 9:15, якщо не зловили в цій годині, наступі будуть о 9:30, далі о 9:45, далі о 10:00 і так далі.
-
Через скільки приблизно приходить підтвердження?
-
Так, тільки для того щоб бути впевненим що ви не берете участь одразу у двох программах
-
Вчора була в аеропорту і сказали робити онлайн на IRCC😢
-
Тобто змінив роботодавця але на swo ще не подався
-
Доброго дня, чи можна подаватись на SWO якщо відпрацював більше 6 місяців на 1 роботі але потім змінив роботодавця?
-
Самі зробіть переклад та завірте в іммігрант центрі на Аделаїда стріт.
-
Добрий день,потрібен платний перекладач для заміни вод.посвідчення в mpi даунтаун!
-
Можна подалися на спецвибірку, якщо ви набрали 60 кваліфікаційних балів. Мова і гроші обов'язково. За роботу 6 місяців в минулому дають 12 балів
-
Мені треба присутній перекладач в mpi так мені сказав адмін в mpi ,ви трохі не зрозуміли мене)та поради це добре,але треба перекладач
-
Добрий день,потрібен платний перекладач для заміни вод.посвідчення в mpi даунтаун!
-
Дякую.
-
Так, буде бали у фактор 3 (8 балів) і фактор 5 (12 балів)
-
Той непотрібен,кажу що треба перекладач
22 Jan 2023, 05:40
138888/230461
32 minutes ago