Імміграція до Манітоби
-
Кожні 15 хв з’являються вільні слоти. Наприклад, о 9:15, якщо не зловили в цій годині, наступі будуть о 9:30, далі о 9:45, далі о 10:00 і так далі.
-
Через скільки приблизно приходить підтвердження?
-
Так, тільки для того щоб бути впевненим що ви не берете участь одразу у двох программах
-
Вчора була в аеропорту і сказали робити онлайн на IRCC😢
-
Тобто змінив роботодавця але на swo ще не подався
-
Доброго дня, чи можна подаватись на SWO якщо відпрацював більше 6 місяців на 1 роботі але потім змінив роботодавця?
-
Самі зробіть переклад та завірте в іммігрант центрі на Аделаїда стріт.
-
Добрий день,потрібен платний перекладач для заміни вод.посвідчення в mpi даунтаун!
-
Можна подалися на спецвибірку, якщо ви набрали 60 кваліфікаційних балів. Мова і гроші обов'язково. За роботу 6 місяців в минулому дають 12 балів
-
Мені треба присутній перекладач в mpi так мені сказав адмін в mpi ,ви трохі не зрозуміли мене)та поради це добре,але треба перекладач
-
Добрий день,потрібен платний перекладач для заміни вод.посвідчення в mpi даунтаун!
-
Дякую.
-
Так, буде бали у фактор 3 (8 балів) і фактор 5 (12 балів)
-
Той непотрібен,кажу що треба перекладач
-
Доброго дня. А якщо за останніх 5 років тільки 1 рік стажу в Манітобі буде повним. Як клеймити досвід? Будуть бали за досвід 1 рік та бали за зв‘язок з Манітобою? 8 та 12 балів? Програма SWO.
-
Знаю що в MPI на King Edward працює укроїномовний співробітник. Може допомогти
-
Доброго дня. Заповнюю на продовження ворк перміту на себе та на чоловіка з одного аккаунта, але там де потрібно підгрузити фото є лише пункт для одного фото. Підкажіть бкдь ласко це потрібно тільки моє фото чи об'єднати два фото в один файл? Дякую!
-
З дії не підійде переклад англійською?
-
Тобто щоб податись не потрібно бути працевлаштованим на того самого роботодавця під час подачі на спецвибірку? Відпрацював 6 міс і все
-
Треба присутність перекладача в mpi
22 Jan 2023, 05:40
138894/235099
3 minutes ago