Імміграція до Манітоби
-
А на який строк подовжують паспорт?
-
Я просто думав якщо є окремо 6 місяців то є і півтора року
-
Зрозуміло
-
Додавати можна тільки якщо між ними дуже мала перерва у часі, тиждень-другий. Якшо більше - то окремо все рахується, тільки повні роки, тобто 1 рік 10 міс - це один рік стажу
-
6 місяців не рахуються ні для чого крім можливості податися на SWO чи SWM. Але якшо більше досвіду у вас нема крім цих півроку - то відповідно загальний досвід роботи буде 0 років
-
Привіт ,хто здавав біометрію в Канаді?Які документи з собою потрібні?Підскажіть будь ласка
-
Тобто при наявності досвіду рік і 6місяців заражають лише рік
-
Потрібно дві окремі заявки на кожну особу
-
Але якщо відразу перейти на іншу роботу добити там 6місяців то це зарахують як 2роки вже?
-
Так
-
Так також можна????
-
А для чого ще може бути потрібно?
-
Так, якшо дуже малий час між ними - то не буде безперервний стаж
-
Звідки в вас така інформація?
-
Так, якщо було день в день В пʼятницю закінчили, в понеділок вийшли на нову
-
Подовжують паспорти, які були активні і їх термін спливає через 2місяці. Це про закордонний. Українські, всі, які були дійсні на початок війни, всі залишаються дійсними
-
Але це вже не важливо , чи рік і 5 чи рік і 6 чи рік три , якщо потім є досвід 7 6 і тд чи двять місяців то він плюсується за умови що перерва коротка між цим часом. Тобто якщо я працював рік і 3місяці і потім 9 на іншій роботі . Це теж саме що рік і 5 місяців а потім 7 на іншій , всеодно разом 2 роки Вірно?
-
Ви праві, так можна.
-
Дякую!
-
У відео казали, що краще робити окремими заявками, що я і робила.
22 Jan 2023, 05:40
138917/233263
less than a minute ago