Імміграція до Манітоби
-
Пане WES, як Ви вважаєте: на федеральный рівень краще подати максимум додаткових документів (освіта, робота, нерухомість...) чи обмежитися обов'язковими документами?
-
All Smiles Dental Center
-
Добрий вечір, подаю батьків на новий ворк перміт, заповнила все на тата і у супровідних документах зʼявилася форма IMM 5713, її також заповнити, а потім ще одну заявку на маму з того ж кабінету? Чи то я щось не так роблю?
-
t.me/uccmb/155819
-
подалась на зняття обмежень з ворк перміта і сьогодні прийшов лист, що поки ми розглядаємо, ось вам лист, що ви можете працювати на умовах існуючого ворк перміта до вересня 2024-го року або до дати, коли ми закінчимо розгляд вашої заявки. у мене ворк перміт дійсний до 2027-го, навіщо вони мені це присилали і чи потрібно хвилюватися? 🫣 чи це всім автоматично таке шлють? з контексту зрозуміло, що це для тих, у кого ворк перміт закінчується, але у мене він тільки виданий
-
дякую 🙏
-
Усім таке шлють
-
Доброго вечора друзі, таке питанечко. Зробів аплікацію на подовження ворк перміту за інструкцією Дмитра Малика окремо на себе. На дружину робити ще один апликейшн зі своєї сторінки, чи логінитись на її аккаунт та подоватися окремо?
-
Вітаємо, Женя! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Всім доброго вечора чи можна змінювати роботу до отримання AOR ?
-
Я чекаю з 15 січня
-
maps.app.goo.gl/BCMSCWm6Uzj1CSd18
-
Вітаємо, Сергей Жмур! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Будь яка зміна роботи до отримання ПР через повідомлення MPNP
-
Дякую 😀
-
А якщо змінюється адреса до отримання АОR, то і MPNP, і IRCC повідомляти, чи лише других?
-
Якщо ви ще не отримали довідку про несудимість з Китаю то можу поділитися агентом
-
Є агенти що займаються довідкою в Китай, роблять навіть не за шалені гроші)
-
Скажіть чи змогли би отримати довідку про несудимість з Китаю?
-
Скажіть чи отримали вже піар без довідки про несудимість з Китаю?
22 Jan 2023, 05:40
139009/230794
4 minutes ago