Імміграція до Манітоби
-
Скажіть чи змогли би отримати довідку про несудимість з Китаю?
-
Скажіть чи отримали вже піар без довідки про несудимість з Китаю?
-
Скажіть чи ви вже отримали довідку про несудимість з Китаю?
-
Подивився їх сайт, дорого беруть за довідку про несудимість з Китаю)
-
Наталія, підкажіть будьласка до якого нотаріуса звертались? Та що саме завірити треба? Дякую!🙏🏼
-
Після подовження паспорту дитині ми зробили йому новий візітор рекорд. Наразі потрібно зробити нову візу у паспорт бо плануємо у майбутньому зробити відпустку. Підкажіть будь ласка кто робив у IRCC аккаунті нотискаю аплай ту віза/перміт та не можу дістатись до варіанту з пропонуванням зробити візу. Таке відчуття що потріно обрати поточну краіну не канаду, тільки тоді запрпонує. ану кто знає?
-
210928Gardenia, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Отличные новости - мы ищем людeй нa нoвый пpoeкт! У нас бесплатное обучение. Добро пожаловать в нашу команду! Пиши мне + Предложение работает до 23.03.2024. После чего набор будет закрыт!!
-
@rom_t хоче кікнути @valeria12360 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Доброго ранку Вибачаюсь але не можу зрозуміти що це означає І що мені робити Подалась на новий вп Мій паспорт до 03.2025
-
Ага ну тобто нічого робити не треба поки? Я подалась на номінацію
-
Це автоматичний лист,що до цього часу вони «обіцяють» дати вам відповідь щодо нового вп
-
Документи про освіту вже в Дії.
-
Дивно . Я оновила і немає нічого 😔
-
Воно не в кожного ще оновилось. Я навіть витяги не можу зробити. Пише, система не працює.
-
У мене автоматично з'явилися. Я навіть додаток не оновлював.
-
Де ви таке знайшли? Як їх підвантажити?
-
В мене також немає, все оновила. А в чоловіка і в старій версії все з’явилося. Каже, що я нетерпляча і треба почекати 😁
-
А можливо такі щасливі , що нас не внесли 🤣 я не здивуюсь, якщо так . У мене був такий випадок: віза на Польшу вклеїна через кордон не пустили , бо в системі показувало що її немає . Я їхала у візовий центр , а вони кажуть не переживайте просто галочку забули поставити 🤣🤣🤣 то так бачу мені у всьому щастить . Навіть не продовжую WP , бо знаю з моїм щастям ще зменшать термін 😁
22 Jan 2023, 05:40
139027/229753
10 minutes ago