Імміграція до Манітоби
-
В інстаграмі від «блогерів» побачив
-
Не правда
-
доброго дня! підскажіть який документ з роботи потрібно завантажувати в MPNP за SWO? і чи потрібно бути в тому документі вказано що я відпрацював повних 6 місяців??
-
ви прочитали це на офіційному сайті?
-
ну як вільна форма, це офіційний документ, інформація про Вас, підпис менеджера, печатка компанії. Поговоріть зі своїм менеджером, вони повинні знати, як це оформити
-
зрозуміло, тобто у вільній формі але з лого компаніі і щоб містилася вся ця інформація, дякую дуже!
-
Подскажите пожалуйста, где почитать про программы на получение Pr
-
документ з логотипом компанії, з контактами менеджера, імейлом
-
Так
-
і чи є якась встановлена форма для цього? чи все це в вільному виді може бути?
-
добре, дякую! зараз матиму консультацію з імігр консультантом і запитаюсь ще раз
-
Це не правда
-
я не імміграційний консультант, але думаю, що головне, що Ви відпрацювали на компанію в Манітобі 6 місяців фултайм, і вони повинні Вам дати всю інформацію про Вашу роботу на офіційному бланку компанії, і залишити контактні телефони, тому що з ними буде зв'язуватися імміграційна служба . ще компанія мала пропрацювати в Манітобі, якусь кількість часу (це вже точно не пам'ятаю).
-
Подивиться закріпленні повідомлення, там є вся необхідна інформація. Мова чату українська або англійська.
-
Салют.Хтось щось чув про це? Чи це фейк ньюз?)
-
t.me/uccmb/167490
-
а ще таке питання. а якщо зараз ця компанія припиняє своє існування, але я маю відпрацьованних 8 місяців з ними, і беру від них цей документ... не буде проблемою що на момент подачі анкети на mpnp компанія вже не існуватиме??
-
Зара я їй напишу.. коментар " доброзичливий"...а то чуть би не взяв білет до саскачевана)))
-
Все!Відпишусь від тої Василиси)
-
Свята правда
22 Jan 2023, 05:40
139079/230720
41 minutes ago