Імміграція до Манітоби
-
Так
-
і чи є якась встановлена форма для цього? чи все це в вільному виді може бути?
-
добре, дякую! зараз матиму консультацію з імігр консультантом і запитаюсь ще раз
-
Це не правда
-
я не імміграційний консультант, але думаю, що головне, що Ви відпрацювали на компанію в Манітобі 6 місяців фултайм, і вони повинні Вам дати всю інформацію про Вашу роботу на офіційному бланку компанії, і залишити контактні телефони, тому що з ними буде зв'язуватися імміграційна служба . ще компанія мала пропрацювати в Манітобі, якусь кількість часу (це вже точно не пам'ятаю).
-
Подивиться закріпленні повідомлення, там є вся необхідна інформація. Мова чату українська або англійська.
-
Салют.Хтось щось чув про це? Чи це фейк ньюз?)
-
t.me/uccmb/167490
-
а ще таке питання. а якщо зараз ця компанія припиняє своє існування, але я маю відпрацьованних 8 місяців з ними, і беру від них цей документ... не буде проблемою що на момент подачі анкети на mpnp компанія вже не існуватиме??
-
Зара я їй напишу.. коментар " доброзичливий"...а то чуть би не взяв білет до саскачевана)))
-
Все!Відпишусь від тої Василиси)
-
Свята правда
-
Наскiльки розумiю, нi
-
Перегляд блогерів небезпечний для вашого здоров'я*
-
А якщо це сезонна робота? Підійде для пр?)
-
Це виключно для спецвибірки сценарій, не для SWM. Документ називається employment verification letter. Або якщо вас звільнили ,то record of employment
-
Ну побачимо Манітоба friendly or lier
-
Як співають в українській народній пісні : підманула, підвела
-
Як не обіцяла , а номінація до 6 міс ?
-
Lier ні.Тому що вона нічого не обіцяла.а вот not friendly то може бути)
22 Jan 2023, 05:40
139087/229779
3 minutes ago