Імміграція до Манітоби
-
а ще таке питання. а якщо зараз ця компанія припиняє своє існування, але я маю відпрацьованних 8 місяців з ними, і беру від них цей документ... не буде проблемою що на момент подачі анкети на mpnp компанія вже не існуватиме??
-
Зара я їй напишу.. коментар " доброзичливий"...а то чуть би не взяв білет до саскачевана)))
-
Все!Відпишусь від тої Василиси)
-
Свята правда
-
Наскiльки розумiю, нi
-
Перегляд блогерів небезпечний для вашого здоров'я*
-
А якщо це сезонна робота? Підійде для пр?)
-
Це виключно для спецвибірки сценарій, не для SWM. Документ називається employment verification letter. Або якщо вас звільнили ,то record of employment
-
Ну побачимо Манітоба friendly or lier
-
Як співають в українській народній пісні : підманула, підвела
-
Як не обіцяла , а номінація до 6 міс ?
-
Lier ні.Тому що вона нічого не обіцяла.а вот not friendly то може бути)
-
Чекати на рішення.
-
Вибачте чи треба цей лист надавати до мпнп якщо вже подалась на номінацію? Чи просто чекати на рішення по вп
-
Доброго дня, шановні. Скільки є часу на пошук нової роботи на федеральному рівні? Чи буде призупинено розгляд справи поки я не знайду нову роботу? Чи треба інформувати уряд відразу коли втратив роботу, чи коли знайшов нову? Дякую.
-
Доброго дня, питання, отримали продовжений ворк перміт , через скільки часу потрібно міняти документи і які саме?
-
Доброго дня Скільки часу займає на дозвіл виїзду в Канаду по туристичній візі? Дякую за допомогу.
-
Щановне панство, вибачте за дурне питання. А чи можна змінювати місце роботи після отримання номінації. Чи не буде це виглядати неправильно?
-
Дякую!
-
Рівно місяць
22 Jan 2023, 05:40
139095/229779
2 minutes ago