Імміграція до Манітоби
-
В Тік Тоці казали, що якщо в Манітобі відсидіти від 3х до 5ти, то такий звʼязок з провінцією вважається міцнішим за родичів та друзів.
-
при подачі на EOI навіть немає опції додати документи
-
я чогось не пам'ятаю, щоб потрібно було окремо заповнювати цей лист, просто потрібно було відповідати на запитання (при подачі на EOI)
-
це не потрібно прикріплювати, тут Ви просто підраховуєте Ваші бали
-
Привіт усім! Підкажіть, будь ласка, який саме NOC Code вказувати при подачі на EOI, якщо в даний момент я не працюю, а з тією роботою, де я відпрацювала рік (щоб податися) , я маю надію більше не мати ніякого зв’язку. В такому випадку, я можу вказувати свою професію за освітою? Дякую!
-
А як її прикріпити якщо пише no documents required
-
Таке ж саме запитання по закріпленій вами таблиці урахуванням досвіду, то що ви писали про LOE малось на увазі на етапі EOI чи вже на самій заявці?якщо Мова про EOI то як туди можна його прикріпити?
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, подався по свм, як перевірити чи є 60 балів? І чи потрібно звільняться щоб пройти спец вибіркою?
-
Дякую
-
При подачі на номінацію
-
Підкажіть будь ласка хто подавав на відновлення статусу дитини у Канаді? Після закінчення терміну visitor record був термін до 90 днів на відновлення статусу, ми подали документи у цей термін і додали лист, що українці які прибули по програмі CUAET звільняються від сплати за відновлення статусу і додали посилання www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/fee-waivers.html . Зараз прийшов лист, що необхідно додати квітанцію про сплату 200 долларів. Наче ми не повинні платити, як думаєте, що краще сплатити 200 долларів і разом з ним надати ще раз лист , що ми не повинні сплачувати, там наче написано, що якщо не повинні сплачувати, але сплатили, то вони потім повернуть гроші.?
-
Ви не повинні були допускати протермінування статусу. Це взагалі безвідповідально. Ваша дитина не захищена ні страхуванням, ні не має легального статусу в Канаді.
-
Я думаю відсидіти, мали на увазі сидіти в тюрмі
-
Дякую велике🙏🏻
-
Вам треба прилінкувати вашу заявку до gckey account. Але додаткові документи ви можете відправити тільки через вебформу, бо дозапрос прийшов до того як ви зробили акаунт. Якщо в майбутньому будуть дозапроси, то ви вже їх зможете бачити в акаунті якщо приєднаєте туди заявку.
-
Доброго вечора. Підкажіть будь-даска чи достатньо цієї печатки на перекладах. Чи треба ще піти завірити це в іміграційному центрі?. Дякую заздалегідь.
-
Я вже колись писала вам відповідь, не про себе, а про іншу жінку, що не всі приїхали сюди підготовленими , а є ті хто виїхав зі своїх міст без нічого, навіть документи не всі забрали, бо вони були в іншому місці, відповідно не всі приїхали з нормальними документами і не у всіх у дітей були паспорти, щоб їх подовжити і подати вчасно на подовження статусу. Суть питання у тому, що ми додали лист і посилання про те, що українці звільняються від сплати за відновлення статусу, а зараз нам прийшов лист, що треба додати квітанцію про оплату. Я питаю, що краще зараз зробити, заплатити і додати лист, що ми б не мали платити і разом їх відправити, чи відправити знову лист з тим посиланням про звільнення про оплату. Чи може я переплутала і неправильно переклала і взагалі треба платити за відновлення статусу?
-
Досвід роботи треба писати весь, але подавати реферанси тільки за той, за який я хочу отримати бали? А листі пояснення сказати , що не можу отримати документальне підтвердження того, за який не клеймлю бали. Я правильно зрозумів? Дякую!
-
Для нас безкоштовно продовження і отримання , а не поновлення . Думаю це обовʼязково оплачувати. Там є обовʼязковий збір за відновлення
-
Вітаємо, Sergey Hlushcak! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
22 Jan 2023, 05:40
139200/230163
2 minutes ago