Імміграція до Манітоби
-
В дії вже є. Якби можнамбуло на вп податися без фото паспорта просто інфу заповнити (((((((((((((((((
-
І зараз до дипломатичної установи буде їхати два роки? А зду це типу консульство канади? Хто пас забирай дайте інфи якоїсь як воно було? Треба буде доставку якусь заказувати? Чи куда воно приїде в яку установу.
-
я вважав, що уряду вигідніше більше тимчасових працівників, якім не треба сплачувати пенсію...
-
Тобто будуть звільняти вже до 1 травня?
-
Доброго ранку. Підскажіть будь ласка, як перевірити що роботодавець зареєстрований у Манітобі? Спитати напряму, чи не буде це виглядати дивно.. Дякую заздалегідь. Всім гарного дня.
-
Десь до півроку може їхати
-
Кого звільняти? Ви блохерів наслухались?
-
Дякую вам за відповідь. Гарного дня.
-
Повинен бути офіс в Манітобі. При реєстрації вказується адреса
-
Якщо це на 100% так що платно то ізі.
-
Доречі потім теж зможете все подати тільки платно
-
Ну то ж я тоже і кащу що їхніх родичів любив дуже сильно і по всякому. Гарно працюють.
-
Буде їхати до того консульства де ви подали заявку на новий паспорт. Буде їхати більше 3 місяців, так як заявок багато то напевно 5-6 місяців. Можна заплатити DHL, але вони зараз вже написали, що і з швидкою доставкою до консульства, вони розглядають вашу заявку з місяць, тобто еще доставка и того можливо що з DHL місяці 2 буде їхати паспорт. Але велике Але, вони змінили інформацію на сайті і зараз написано, що по оплаті за DHL, треба особисто с тою квитанцією, що прийшла в електронному вигляді і з заявою, особисто прийти в консульство. Тобто я маю заплатити 400-600$ щоб прилетіти і дати особисто 2 паперки. Консульство України найкраще консульство 🤡
-
Та там в переліках документів на подачу нічого не писало про то. Я думав тіпа всьо ол інсклюзів. Лол. Ладно, стадіон так стадіон.
-
Треба було одразу домовлятися за dhl доставку з України
-
Я маю 8 днів які пів року шо вони там взагалі вживають.
-
Можете спробувати подати інформацію і скріни паспорта. Я спробував, розкажу по результату
-
Більше впливає на ваші гроші тільки
-
Ні. Після 6 відпрацьованих місяців.
-
Я думаю і то і то рішає і час типу пів року і ті годинки за ті пів року
22 Jan 2023, 05:40
139306/232032
9 minutes ago