Імміграція до Манітоби
-
А як ви замовляли тести?
-
Ми змінювали готель , спочатку був один але по прильоту місце було в іншому і ми змінювали адресу
-
Дякую всім за відповідь. Буду пробувать.
-
Потрібно кожного дня пробувати заповнять. Це відома проблема, над якою процюють.
-
навіщо на неї розраховувати? люди з червня її отримати не можуть, й писали про це зробіть пошук по чатам - самі побачите
-
Дякую, заспокоїли
-
усьо, допомоги не буде бюджет скінчився
-
Всім доброго дня. Стикнувся з такою проблемою. При заповненні флрми на фінансову допомогу вибиває помилку. Що робити? Ми так розраховували на цю допомогу... Що тепер робити навіть не знаю. Кілька днів пробую відпрвити і результат один...
-
Так, я помилився. 30 годин на тиждень.
-
☝️ зайдіть на портал. Зареєструйтесь. Оформіть собі доставку до свого готелях (це все безкоштовно).
-
dynacare.nursesimple.com/en/registration
-
"Points are based on years of full-time work experience. Full-time is defined as 30 hours or more each week for one employer." immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/apply/eoi/
-
35 годин на тиждень, мінімум.
-
Ми здавали біометрію в Римі 28/06, через півтора місяця вже отримали підтвердження
-
А де потрібно замовляти тести на 1 і 8 день? Куди дзвонити?
-
То не страшно. Якщо вам потім задзвонять, то уточните.
-
Коли заповнюєш ArriveCan треба вказувати готель Best Western? А якщо поселять в іншому готелі?
-
Вам вже її скинули. Просто слідуйте інструкціям, які там вказані і все. Помилитися там дууууже складно
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/contact.html#contact-form
-
Де взяти форму?що таке засабмінити?😂😂😂вибачте мене
22 Jan 2023, 05:40
13930/229694
2 minutes ago