Імміграція до Манітоби
-
Кредит на квиток додому в Канаді дуже легко дається
-
І будь що буде
-
Я теж не впевнений теж що встигну Но буду намагатися
-
Не панікуємо Робимо що можемо
-
Бо літо близько
-
Канада гус завжди мали таку тенденцію
-
Позичити вам кришталеву кулю?
-
Ищу сотрудников на удаленную раб0ту! 0бучaю абсолютно бесплатнo! Мой интерес это процент от вашего дох0да💵 Не скам ❌Никаких денег на перед не беру🙅♂️Кому интересно писать ему @Leon_Absolute
-
Вчора скоротили 30% працівників з 3 фабрик Canada Goose .
-
Виходячи зі статті можна вирішити, що з 1 травня усі employer будуть лімітовані в наймі тимчасових робітників. цікаве саме, чи будуть звільняти вже працюючих, що робити тим, хто намагається знайти нову роботу
-
Are allowed Це про майбутній час в цьому контексті. Вчить англійську
-
Це був жарт, на пенсію з півтора місяцями навряд чи.
-
перекладіть будь-ласка
-
Можливо після слов міністра і не було б паніки, але Альберта тимчасово поставила на паузу программу міграції , Манітоба робить виборки невідомо як і тут еще заява міністра. Авжеж то просто збіг обставин 👍
-
My future
-
Все є на Амазоні)
-
Добре шо я працюю на мануфактуру яка сімейний бізнес. І тут тримться на роботі навітьсті хто вже не дуже прям чотко працює. Просто бо вони вже свої.
-
Я стала займатись паспортом за рік до його закінчення. Навіщо дотягувати до останнього?
-
Скажіть будь ласка чи хтось продовжував дію номінацію? Дякую
-
Бо вони нікого нікуда не можуть вигнати поки війна. Я в поліції в чехії коли мене затримали зампросрочку паспорта з ними говорив вонимкажуть шо не можуть видворити навіть за таке.
22 Jan 2023, 05:40
139374/230188
about 2 hours ago