Імміграція до Манітоби
-
Гризу нігті ПАНІКА 👀
-
То попрошу з вашою логікою розказати як люди з Альберти могли прорахувати що для них программу призупинять? Канада зараз робить трохи неочікувані речі і цього прорахувати ніхто не може.
-
Міністр WES поки, що не може розголошувати всю інформацію, треба почекати
-
Яка паніка. 50 табака на 50 індіки під грейт хаос карсона. Забей тіп. Є ше аргентина і сша і купа всього.
-
Може ви хоч щось чули і можете натякнути. Буде хоч в якесь русло воно все йти. У позитивне чи негативне. Щоб хоч якось розуміти як діяти далі.
-
Чи є тут ще хтось , хто чекає на ecopr з лютого ? Portal 2 був 05 лютого
-
Друзі, провінційна програма - це у віддані провінцій. Якщо щось буде придумано, то тільки федеральним урядом
-
В США не такая легалізація як у Канаді Майже неможливо)))
-
Да але в сша можна ше два роки пересидіти зоча би той цирк
-
В США набагато легше легалізуватися ніж в Канаді
-
Один раз, із попереднім запитом на дозвіл...
-
Ага А потім не можеш заїхати Бо вони вирішили на кордоні тебе не пускати
-
Не знаю чи краще в канаді. В канаді просто не гірше. А так загалом якби клоунів не було при владі можна жити.
-
На ТПС переходиш і виїжджаєш
-
Нi, нам тiльки зняли обмеження, термiн той же
-
Дякую, краще в Канаді...
-
Ну що далі. Далі їхати відбудовувати ту всю залупу шо вони там настріляли навбивали, шо робити, я не знаю, мені боляче за це все.
-
Два роки спливають дуже швидко. І що далі?
-
Бо прочитав шо юфою модна екстендити через кабінет. Спонсор може екстендити той термін щоб ти мав час заїхати. Бо там дажться 3 міс тільки. Так шо можна мати бфою на крайняк
-
Ісце би були топові два роки мого життя. Я того за пас і кіпігую. Я юфою буду робити навіть якшо мене завтра на іедеральний пропустять.
22 Jan 2023, 05:40
139412/234178
31 minutes ago