Імміграція до Манітоби
-
Один раз, із попереднім запитом на дозвіл...
-
Ага А потім не можеш заїхати Бо вони вирішили на кордоні тебе не пускати
-
Не знаю чи краще в канаді. В канаді просто не гірше. А так загалом якби клоунів не було при владі можна жити.
-
На ТПС переходиш і виїжджаєш
-
Нi, нам тiльки зняли обмеження, термiн той же
-
Дякую, краще в Канаді...
-
Ну що далі. Далі їхати відбудовувати ту всю залупу шо вони там настріляли навбивали, шо робити, я не знаю, мені боляче за це все.
-
Два роки спливають дуже швидко. І що далі?
-
Бо прочитав шо юфою модна екстендити через кабінет. Спонсор може екстендити той термін щоб ти мав час заїхати. Бо там дажться 3 міс тільки. Так шо можна мати бфою на крайняк
-
Ісце би були топові два роки мого життя. Я того за пас і кіпігую. Я юфою буду робити навіть якшо мене завтра на іедеральний пропустять.
-
Зовсім не згодна, що в США легше. Можна чекати 10 років без права виїзду. Хіба що одружуватися, або якщо родичів маєш
-
Цей пароль в сша він не міграційний тому прийдеться перекваліфіковувати. В цьому весь гемор. Але багато хто каже шо в сша простіше остатися при бажанні.
-
Дякую, перешлю своїй доньці. Бо поки що лише ми можемо їздити до неї, а вона ніяк і нікуди.
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка , з чого почати процес воззʼєднання з сім’єю ?
-
H1B, O1, EB1, EB2, E2 ну і одруження. Варіанти є
-
Вiтаю, підкажіть будь ласка, подався по свм, як перевірити чи є 60 балів? І чи потрібно звільняться щоб пройти спец вибіркою?
-
Ну на крайняк. Що коаще нелегально чи померти бо твоє командування не відповідає)?
-
+ в сша на нелегально жити ізі. Це не канада.
-
На полюбе можна десь зацепитися. Через роботу. Через ше шось. Через якісь звязки. Не думаю шо всьо аж так печально.
-
Та всьо буде гуд. Я сидів на нелегально в чехії думав всьо, обречьон там гнити. Нічо. Попав в канаду пхахахаахха такі діла. Думаю всьо ок буде.
22 Jan 2023, 05:40
139422/231682
6 minutes ago